Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Ferieplanlægger

Brug Ferieplanlæggeren til at få overblik over, hvordan du optjener og afholder ferie i de kommende år.

Tilbage til arbejdsliv og vilkår

Med Ferieplanlæggeren får du et enkelt og vejledende overblik over, hvor meget ferie du har ret til, samt hvordan du kan afholde den.

Ferieplanlæggeren dækker både dine fem første ferieuger, hvor du hver måned optjener 2,08 feriedage, som du kan holde fra måneden efter og til og med 31. december året efter, og 6. ferieuge, som du optjener i ét kalenderår til afholdelse fra 1. maj året efter.

Du kan bruge Ferieplanlæggeren til at indtaste, hvor meget ferie du planlægger at holde eller har holdt hver måned. På den måde får du en idé om, hvorvidt du har optjent nok ferie, eller om du fx har behov for at tale med din chef om at få ferie på forskud.

Du kan også se, hvor meget 6. ferieuge du råder over og markere, hvis du ønsker at benytte din 6. ferieuge.

I Ferieplanlæggeren kan du også angive, hvis der er ændringer i din beskæftigelsesgrad, hvor du kan se, hvilken beskæftigelsesgrad du har optjent de planlagte feriedage med.

OBS! Ferieplanlæggeren tager ikke stilling til, om du også har ret til ferie med løn. I kommuner og regioner afregnes ferie i timer, men for enkelthedens skyld anvender Ferieplanlæggeren kun dage.

Guide til den nye ferielov

På borger.dk kan du læse, hvad den nye ferielov og overgangsåret betyder for dig.

Se Din guide til den nye ferielov på borger.dk

Bliv medlem