Gå til indhold

Arbejdsskade

Som medlem af Socialpædagogerne kan du få hjælp, hvis du får en arbejdsskade, eller hvis du bliver syg af dit arbejde. Læs her, hvordan du får hjælp til din arbejdsskadesag hos Socialpædagogernes Arbejdsskadeteam.

Tilbage til arbejdsliv og vilkår

Det skal være trygt at gå på arbejde som socialpædagog. Derfor er det vigtigt med fokus på det forebyggende arbejdsmiljøarbejde. Men desværre er der altid en risiko for, at du kommer galt afsted på arbejde – og så er det vigtigt at vide, at du som medlem af Socialpædagogerne kan få hjælp, hvis du får en arbejdsskade, eller hvis du bliver syg af dit arbejde.

Socialpædagogernes arbejdsskadeteam kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har en arbejdsskade, eller om der er tale om en erhvervssygdom. De kan også svare på spørgsmål om forløbet i en arbejdsskadesag eller bistå dig med sagen, hvis du har en arbejdsskadesag hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.   

På disse sider kan du læse om, hvad en arbejdsskade eller en erhvervssygdom er, hvordan du kan få hjælp – og hvordan du får et overblik over de forskellige stadier i en verserende arbejdsskadesag.

Kontakt

Socialpædagogernes Arbejdsskadeteam

  • Susanne Reinemeer (mandag og onsdag)
  • Mette Persson (mandag og onsdag)
  • Nina Nørgaard (mandag og torsdag)
  • Fiona Thomson (tirsdag og torsdag)
  • Eva Schramm (tirsdag og fredag)
  • Gasha Farouk (tirsdag og fredag)

Vores telefon 7248 6000 er åben alle hverdage ml. kl. 9-12.

Du kan kontakte os på mail
Bliv medlem