Gå til indhold

Medlemsfordele

Et medlemskab hos Socialpædagogerne giver dig økonomisk tryghed og du bliver en del af et stort fællesskab, der kæmper for at sikre gode løn- og ansættelsesvilkår for dig og dine kolleger.

Arbejder du indenfor det socialpædagogiske område? Så får du her de bedste forudsætninger for at stå stærkt i dit arbejdsliv, og du får et solidt sikkerhedsnet.

Socialpædagogerne kender dit fag, arbejdsområde og udfordringer. Som medlem får du økonomisk tryghed, og du bliver en del af et stort fagligt fællesskab.

*Som medlem af både fagforening og a-kasse er du automatisk omfattet af Socialpædagogernes kollektive lønforsikring, som koster 46 kr. (ca. 30 kr. efter fradrag) om måneden. Dette beløb kommer oven i kontingenterne for hhv. fagforening og a-kasse, og kan ikke fravælges. Med Socialpædagogernes kollektive lønforsikring får man en af landets billigste og bedste lønforsikringer, og den giver vores medlemmer økonomisk tryghed, hvis de bliver opsagt.

Læs mere om lønforsikringen her

**Udbetaling af dagpenge forudsætter, at du har optjent dagpengeret.

BETALINGSSERVICE

For at tilmelde sig PBS skal du bruge dit medlemsnummer og MitID. Har du ikke dit medlemsnummer, kan du kontakte os på 7248 6000.

Klik her og tilmeld dig PBS

HAR DU SPØRGSMÅL

Kontakt medlemsservice på telefon 7248 6000.

  • Mandag-torsdag 9:00-15:00
  • Fredag 9:00-13:00
Se generelle spørgsmål om medlemskab
Bliv medlem