Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu
TTEMA: Ledere

Vi styrker rammerne for din ledelse, så du kan sætte retning på din arbejdsplads og dit fag

For dig som socialpædagogisk leder

Hos Socialpædagogerne får du som ledermedlem faglig inspiration til udviklingen af din lederrolle, og der er hjælp at hente, hvis du får behov for støtte og rådgivning - hvad end du er leder, afdelingsleder eller forstander.

Til dig som leder

Arbejdsmiljø og socialpædagogisk ledelse

Som socialpædagogisk leder kan du både have et ansvar overfor forvaltning, pårørende og dine medarbejderes faglighed og trivsel. Det kræver, at du kan sætte retning på din ledelse i forskellige arenaer.

Socialpædagogerne har derfor samlet de bedste artikler om socialpædagogisk ledelse, der hjælper dig til at passe på dig selv og din arbejdsplads. Det handler bl.a. om arbejdsmiljø, faglige værdier og supervision.
Find artiklerne her.

Ledelsesværktøjer: Styrk din lederrolle

Bliv klogere på personligt lederskab, faglig ledelse og andre centrale ledelsesværktøjer gennem udgivelser, der går i dybden. Væksthus for Ledelse, som Socialpædagogerne er en del af, udgiver løbende faglige publikationer om ledelsesværktøjer til gavn for socialpædagogiske ledere. Vi har samlet dem, som er særligt relevant for dig som leder på en socialpædagogisk arbejdsplads.
Læs mere om publikationerne.

Hør også Socialpædagogernes podcasts om bl.a. faglig ledelse og tværfaglig ledelse fra Socialpædagogernes digitale medlemsunivers 'Fagligt Fokus'.

Efteruddannelse: Din lederfaglige udvikling

Din kompetenceudvikling som leder hænger tæt sammen med hvilken lederuddannelse, du tager. Derfor har vi samlet nogle overordnede informationer om de forskellige efter- og videreuddannelsesveje. Generelt vil vi anbefale, at du tager videregående voksenuddannelse.
Find den rette efteruddannelse.

Jobformidling- og rotation

Socialpædagogerne kan hjælpe med at finde vikarer eller nye medarbejdere.

Få hjælp til at ansætte og afløse

Sådan ansætter du den rigtige

Når du som leder er på jagt efter den mest kompetente socialpædagog, er det vigtigt, at du gør dig de rette overvejelser i alle led af rekrutteringsprocessen.
Guide til bedre rekruttering.

Podcast og webinarer: Ledelse og stress

Hør Socialpædagogernes podcasts om ledelse og podcast om hvordan du håndterer din egen stress fra Socialpædagogernes digitale medlemsunivers 'Fagligt Fokus'.

Se også Socialpædagogernes webinarer.

Løn: Hvad tjener en social pædagogisk leder

Tjek om du får den rigtige løn eller få hjælp med lønforhandling - kontakt din kreds.

Se også de gældende løntabeller og -satser for ansatte i kommuner og regioner. 

Ny som leder? Få en god start

Kan du være leder for mine nuværende kollegaer? Hvordan træder du i karakter som leder, og hvilke snublesten skal du være opmærksom på? Læs mere her.

Ledersektion og landsudvalg

Socialpædagogerne laver et stort politisk arbejde - også for lederne.

Hos Socialpædagogerne er ledere og mellemledere organiseret i en egen sektion med et centralt landsudvalg og lokale ledersektioner. Her kan du få indflydelse på det politiske arbejde.

Læs mere om ledersektion og landsudvalgene.

Ledertilbud

Ledernetværk for socialpædagogiske ledere

Som ledermedlem kan du nu, som noget helt nyt deltage i et landsdækkende ledernetværk, som er faciliteret af en af landets førende netværkseksperter, Susie Lynge.
Læs mere om ledernetværket.

Arrangementer for ledere

Tjek om din lokale kreds holder arrangementer for ledere og mellemledere.
Se kalenderoversigten.