Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Medlemsrådet: Hvordan styrker vi kvaliteten i de sociale tilbud?

Kom til møde i Medlemsrådet d. 27. november 2019 og vær med til at diskutere, hvordan kvaliteten i de sociale tilbud kan styrkes i fremtiden.

Socialpædagogerne arbejder for en ny socialpolitisk retning for Danmark. Vi ønsker en visionær og langsigtet socialpolitik, der tager hånd om de borgere, der har allermest brug for støtte fra fællesskabet. For os er det kernevelfærd at sikre gode liv til udsatte børn, mennesker med handicap eller socialt udsatte voksne.

Det kræver, at kvaliteten i den sociale indsats er i top. Og vejen dertil vil vi rigtig gerne diskutere med medlemmerne. Dem, der er hverdagseksperter på kvalitet og faglighed.

Kom til møde i Medlemsrådet, hvis du vil være med til at diskutere, hvad der skal til for at få styrket kvaliteten i de specialiserede sociale tilbud.

Medlemsrådet er en møderække, hvor Socialpædagogerne lytter til medlemmernes viden, tester nye ideer og bidrager til at udvikle forbundets politik. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på mødet – så længe du er medlem af Socialpædagogerne og er klar på at udfordre og blive udfordret på, hvad kvalitet i indsatserne på det specialiserede sociale område vil sige.

Mødet foregår d. 27. november 2019 kl. 10-15.30 i Nyborg.

Vi dækker dine transportomkostninger til og fra Hotel Nyborg Strand, og der vil være mad og drikke i løbet af dagen. Socialpædagogerne yder derudover lønrefusion til din arbejdsplads for din deltagelse på dagen.

Der er lukket for tilmelding.