Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Medlemsrådsmøde for medlemmer under 30 år: Den relevante fagforening

OBS: Arrangementet er desværre aflyst på grund af den aktuelle situation med højt smittetryk i Københavnsområdet.

Kom til møde i Medlemsrådet d. 29. oktober 2020 og vær med til at diskutere, hvad der skal til for, at unge under 30 år har lyst til at være medlem af Socialpædagogerne og oplever fagforeningen som nærværende og relevant.

Socialpædagogerne arbejder for at være en relevant og nærværende fagforening for alle medlemmer. Vi ønsker, at de skal opleve værdi af medlemskabet. Både fagligt og socialt.

Tendensen er, at færre og færre unge melder sig ind i den traditionelle fagforening, og det oplever vi også hos Socialpædagogerne. Undersøgelser viser, at de unge gerne vil fællesskab og solidaritet, men vi mangler svar fra vores unge medlemmer på, hvorfor de meldte sig ind – og hvorfor andre ikke gør det. Hvad kan vi gøre for at blive en bedre fagforening for de unge, så de får lyst til at være en del af fællesskabet nu og i fremtiden?

Og vejen dertil vil vi rigtig gerne drøfte med unge medlemmer. Dem, det handler om, og dem der kender hverdagen og kan aflæse hvor og hvordan, Socialpædagogerne kan være relevante og nærværende.

Du inviteres hermed til møde i Medlemsrådet, hvis du er mellem 20 og 30 år, og du vil være med til at udvikle værdiskabende aktiviteter og indsatser for unge medlemmer hos Socialpædagogerne.

Medlemsrådet er et forum, hvor Socialpædagogerne lytter til medlemmernes viden, tester nye ideer og udvikler forbundets politik og tilbud. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på mødet – så længe du er medlem af Socialpædagogerne og er klar på byde ind med, hvad du mener, der skal til for at Socialpædagogerne er relevant og nærværende fagforening for unge.

Mødet foregår d. 29. oktober 2020 kl. 10-15.30 i Socialpædagogerne forbundshus, Brolæggerstræde 11, 1211 København K.

Vi dækker dine transportomkostninger til og fra København, og der vil være mad og drikke i løbet af dagen. Socialpædagogerne yder derudover lønrefusion til din arbejdsplads for din deltagelse på dagen.