Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Tryghedspuljen

Tryghedspuljen er til dig, som er blevet afskediget som følge af kommunale besparelser eller organisationsændringer, men endnu ikke er fratrådt. Du kan søge om op til 10.000 kr. (20.000 ved kompetencegivende uddannelser) til aktiviteter, som kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv

Ansøgningen skal ske elektronisk på www.tryghedspuljen.dk Her finder du også en vejledning til ansøgning og reglerne for tryghedspuljen. Ansøgningen skal underskrives af dig og din leder og tillidsrepræsentant. Når I har sendt ansøgningen, behandles den af de centrale parter, og du kan forvente et svar inden for 14 dage.

Der er brede rammer for, hvad Tryghedspuljen kan hjælpe dig med. Du kan søge om op til 10.000 kr. i støtte til eksempelvis kompetenceudvikling og efteruddannelse, men også karrieresparring, -afklaring og individuel rådgivning. Du kan søge om op til 20.000 kr. i støtte, hvis du søger om støtte til en kompetencegivende uddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau indenfor det pædagogiske og sociale område.

Er du interesseret i at vide mere om Tryghedspuljen, kan du finde information på www.tryghedspuljen.dk eller kontakte din tillidsrepræsentant eller din kreds.