Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Tryghedspuljen

Tryghedspuljen er til dig, som er blevet afskediget som følge af kommunale eller regionale besparelser eller organisationsændringer, men endnu ikke er fratrådt. Du kan søge om op til 10.000 kr. (20.000 ved kompetencegivende uddannelser) til aktiviteter, som kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv.

Tilbage til arbejdsliv og vilkår

Hvis du arbejder på en kommunal arbejdsplads, skal du sende ansøgningen digitalt til tryghedspuljen. Hvis du arbejder i en region, skal du ansøge på denne hjemmeside.

Samme steder kan du finde regler og vejledning for ansøgningen.

Ansøgningen skal underskrives af dig og din leder og tillidsrepræsentant. Når I har sendt ansøgningen, behandles den af de centrale parter, og du kan forvente et svar inden for 14 dage.

Der er brede rammer for, hvad Tryghedspuljen kan hjælpe dig med. Du kan søge om op til 10.000 kr. i støtte til eksempelvis kompetenceudvikling og efteruddannelse, men også karrieresparring/-afklaring og individuel rådgivning. Du kan søge om op til 20.000 kr., hvis du søger om støtte til en kompetencegivende uddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau inden for det pædagogiske og sociale område.

Vil du vide mere om tryghedspuljen?

Er du interesseret i at vide mere om Tryghedspuljen, kan du finde information på:

Du kan også kontakte din tillidsrepræsentant eller din kreds.

Bliv medlem