Gå til indhold

Arbejdsmiljørepræsentant

Information til Arbejdsmiljørepræsentanter i kreds Sydjylland

Tilbage til Sydjylland

Som arbejdsmiljørepræsentant på en arbejdsplads i Sydjylland kan du her finde information og vejledning til dit hverv som AMR.

Arbejdsmiljøet på en arbejdsplads er af uvurderlig betydning, både det psykiske og det fysiske - ledelse og medarbejdere har begge stor indflydelse på at værne om og at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

Som AMR indgår du i et tæt samarbejde med din ledelse og din tillidsrepræsentant. En lokal ”dynamisk trio”, hvor arbejdspladsens lokale arbejdsmiljømæssige udfordringer klares i hverdagen.

SL Sydjylland afholder hvert år en personalepolitisk konference hvor kredsens tillidsrepræsentanter, ledere og AMR inviteres

Den formelle behandling af arbejdsmiljøet foregår på arbejdspladsens MED-møder, som AMR sidder du som hovedregel i det lokale MED-udvalg.  AMR kan også sidde i kommunens/regionens hoved-MED-udvalg.

Find din lokale fællestillidsrepræsentant (FTR) der kan informere om hvordan kommunens/regionens MED-struktur er organiseret og hvordan du kan blive medlem af udvalgene.

Find din FTR her

Er du blevet valgt til AMR, er det vigtigt du sender et registreringskema ind til kredskontoret, således at vi kan få dig korrekt registerert i vores system.

Anmeld dit valg til din lokale kreds

Som AMR får du Socialpædagogenes nyhedsbrev for tillidsvalgte.

Bliv medlem