Gå til indhold
Tilbage til Midtjylland

Socialpædagogerne

Læs mere om arbejdsmiljøet på Socialpædagogernes hjemmeside

Læs mere om arbejdsmiljørepræsentanter på sl.dk - her kan du fx læse mere om regler og lovgrundlaget for arbejdsmiljørepræsentanter.

Danmarkskortet over MEDindflydelse

Et område på OAO’s hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde oplysninger om den lokale MED-aftale for din kommune/region, og hvordan arbejdsmiljøarbejdet er organiseret i kommunen/regionen.

www.at.dk

Arbejdstilsynets hjemmeside.

Døgninstitutioner og hjemmepleje

Særligt område på Arbejdstilsynets hjemmeside med regler, vejledninger og hjælpeværktøjer omkring arbejdsmiljøindsatsen inden for socialpædagogernes ansættelsesområder.

www.arbejdsmiljøweb.dk

Hjemmeside udviklet af Branchearbejdsmiljørådet, hvor du blandt andet finder inspiration til, hvordan ud udfylder din rolle som arbejdsmiljørepræsentant m.v. 

www.etsundtarbejdsliv.dk

Hjemmeside udviklet af BAR Social & Sundhed hvor du finder hjælp til at arbejde med stress, vold, mobning, social kapital, anerkendelse og meget mere.

www.arbejdsmiljoviden.dk

Arbejdsmiljoviden.dk er ud viklet af Videnscenter for Arbejdsmiljø. Portalens formål er at medvirke til at fremme et bedre arbejdsmiljø i Danmark ved at skabe én indgang til viden om arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljøbutikken

Arbejdsmiljøbutikken er stedet, hvor du finder mere end 1400 titler om arbejdsmiljø. Her er bøger, pjecer, dvd og videoer, branchevejledninger, forskningsrapporter, spil og uddannelsesmaterialer.

Arbejdsmiljøuddannelser hos PUF

PUF uddannelserne er skræddersyede til kommuner og regioner, både med hensyn til form og indhold. Til uddannelserne hører materialer, der lige som uddannelserne løbende ajourføres.

Bliv medlem