Gå til indhold

Er du arbejdsmiljørepræsentant i Midt - og Vestjylland?

På denne side vil du finde informationer som først og fremmest henvender sig til kreds Midt- og Vestjyllands arbejdsmiljørepræsentanter.

Tilbage til Midtjylland

Møder for AMR

Kreds Midt- og Vestjylland har besluttet, at vi fremadrettet vil afholde møder for vores AMR som et supplement til den lovpligtige AMR uddannelse. 

Sæt allerede nu møderne i din kalender og giv din arbejdsplanlægger besked om møderne, så de kan arbejdes ind i din arbejdsplan.

Vi har en forventning om, at din arbejdsplads vil give dig tjenestefri til at deltage i møderne, som en del af den nødvendige tid, du i henhold til MED-aftalen skal have til dit AMR arbejde.

Skulle du få problemer i forhold til, at din leder vil give dig fri til møderne, vil vi gerne hjælpe dig med at drøfte dette med din leder. Så kontakt os med en snak herom, hvis du får behov herfor.

Mødedatoer for AMR 2023:

AMR-intromøde for nye AMR: Den 21.02.2023 og den 29.08.2023

Møde for TR og AMR: Den 15.03.2023 for Holstebro, Ikast-Brande, Skive, Lemvig og Viborg
Den 23.03.2023 for Regionen, Silkeborg, Struer, RKSK og Herning.
Tema for dagen er ”Psykisk arbejdsmiljø”.

Det er samme program begge dage, så det er ikke nødvendigvis afgørende at komme den dag, hvor andre fra den kommune du er ansat i kommer.

Møde for TRIO: Den 21.06.2023 eller den 22.06.2023.
Samme program begge dage- Arbejdspladsen vælger, hvilken dato der kan planlægges med at TRIO’en deltager.

Endelig indkaldelse med dagsorden og link til tilmelding udsendes ca. 4 uger forud for de planlagte møder, men få allerede nu aftalt deltagelse med nærmeste leder og vagtplanlægger og TR og koordineret datoerne så I kan deltage sammen.

Bliv medlem