Gå til indhold

Socialpædagogernes faglige selskaber

Socialpædagogernes seks faglige selskaber blev etableret i 2017. De er et tilbud til dig og alle andre medlemmer af socialpædagogerne, der kan styrke fagligheden.

I de faglige selskaber er der fokus på din kernefaglighed og faglige interesser. Gennem forskellige aktiviteter kan du udveksle erfaringer og indgå i et fællesskab med andre medlemmer, der beskæftiger sig inden for samme felt som dig.

Der findes seks selskaber

  • om mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i boenheder
  • om uddannelses-, beskæftigelses- og aktivitetstilbud
  • om mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser
  • om udsatte børn og unge
  • om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblematikker
  • om mennesker med sindslidelser

Sådan bliver du medlem

Hvis du er i job, er du automatisk medlem af selskabet inden for dit arbejdsområde. Husk derfor at holde os opdateret, når du skifter arbejdsplads. Du har desuden mulighed for at vælge et ekstra selskab til.

Som studerende eller nyuddannet kan du tilmelde dig et fagligt selskab inden for det område, du interesserer dig for. Er du ledig, bliver du tilmeldt et fagligt selskab, der matcher din senest registrerede arbejdsplads.

Opdater oplysninger i Mit SL

Vores medlemmer efterspørger muligheden for at dele viden og erfaringer. Vi vil i socialpædagogerne skabe nogle stærke rammer, der underbygger medlemmernes faglige udvikling og bidrager til, at de kan danne netværk på tværs af arbejdspladser og geografi.

Verne Pedersen, næstformand i Socialpædagogerne
Bliv medlem