Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Psykologhjælp

Socialpædagogerne tilbyder gratis krisehjælp til vores familieplejere hos Falck Healthcare.

Få krisehjælp af psykolog

Socialpædagogerne har en aftale med Falck Healthcare om at tilbyde gratis krisehjælp til vores plejefamiliemedlemmer. Krisehjælpen fås hos en psykolog. Hvis du kommer ud for en alvorlig hændelse som for eksempel vold, trusler, ulykke, sygdom, eller hvis du står i en krise, hvor hverken fagforening, kommune eller netværk er de rette at tale med, har du mulighed for at bruge Falck Healthcares rådgivningscenter.

I rådgivningscenteret sidder medarbejdere, der er særligt uddannet til at tale med mennesker, som befinder sig i en vanskelig situation. Efter en afdækkende samtale kan du få hjælp fra et tværfagligt team, bestående af psykologer, speciallæger i psykiatri, misbrugskonsulenter, advokater, revisorer og socialrådgivere.

 Al henvendelse til Falck Healthcare er anonym.

Læs mere: Falck Healthcare

Plejemor fik krisehjælp efter trussel fra plejebarn

Anne Mette Nielsen har været plejefamilie siden 2009. Hun er medlem af Socialpædagogerne og har i forbindelse med en trusselsag modtaget gratis krisehjælp af en psykolog. Det hjalp hende til at se, at hun havde handlet hensigtsmæssigt og konfliktnedtrappende, men at det ikke altid kan lykkes at hjælpe og redde andre, fortæller hun.

Læs hele historien om Anne Mette

Du skal være fuldtidsmedlem

For at gøre brug af ordningen, er det en forudsætning, at du er fuldt medlem (dvs. ikke plejefamilie som bierhverv), og at hændelsen du søger hjælp til, opstod under dit medlemskab.

Akut brug for hjælp?

Nummeret til Falck Healthcares døgnåbne, psykologiske rådgivning er 70 10 20 12.

Du skal ved henvendelse oplyse dit navn, at du er plejefamiliemedlem i Socialpædagogerne, dit personlige medlemsnummer (som er blevet udsendt af forbundet til alle fuldtidsforsikrede plejefamiliemedlem) og hvilken kreds i Socialpædagogerne, du tilhører.

Oplysningerne bliver brugt til en anonymiseret statistik.