Gå til indhold

Faglige fordele

Få overblik over dine faglige fordele

Som leder og medlem af Socialpædagogerne kan du benytte dig af en lang række faglige tilbud som fx karriererådgivning, psykologhjælp eller et godt råd fra juristen. På den nye lederside får du et samlet overblik over dine medlemsfordele

31. maj 2021

Artikel
Lederraad_1128x600.png

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Vidste du, at der på Socialpædagogernes hjemmeside er en særlig indgang til dig, som er leder? På sl.dk/ledere kan du få et hurtigt overblik over dine forskellige medlemsfordele og de tilbud, du kan benytte dig af, hvis du har behov for støtte og rådgivning.

Her er et udpluk af det, vi har samlet til dig på sl.dk/ledere:

Rekruttering: Ansæt den rigtige
Fejlansættelser kan være fagligt og økonomisk dyre. Når du som leder er på jagt efter den mest kompetente socialpædagog, er det derfor vigtigt, at du gør dig de rette overvejelser i alle led af rekrutteringsprocessen. Og første skridt starter længe inden, du skriver jobannoncen.
Vi giver dig en guide til rekruttering

Få hjælp til at finde de rette kandidater
Du kan som leder også få hjælp fra dit forbund til at finde de rette kandidater til vikarstillinger eller fastansættelser. Med et solidt kendskab til det socialpædagogiske arbejdsmarked sikrer jobformidlingens konsulenter en hurtig og effektiv rekruttering af arbejdskraft.
Læs om Socialpædagogernes jobformidling

Lederlinjen - gratis psykologhjælp
Er din lederposition, din stilling eller dit ledelsesarbejde under pres, og har du svært ved at se løsningen? Så kan du kontakte Lederlinjen. Her kan du som medlem af ledersektionen få støtte og rådgivning hos erfarne erhvervspsykologer, der naturligvis har tavshedspligt.
Læs mere om lederlinjen

Juridisk rådgivning
Hvis du som leder oplever problemer i dit eget ansættelsesforhold som fx indkaldelse til en tjenstlig samtale, en påtænkt advarsel eller opsigelse, kan du få juridisk hjælp gennem Socialpædagogerne – hvad enten du er mellemleder eller øverste leder.
Sådan får du juridisk rådgivning

Ledersektion og landsudvalg
Socialpædagogerne arbejder politisk for dig - og med dig som leder. Er du leder eller mellemleder, og vil du have et stærk fagligt ledernetværk og en større politisk indflydelse på vilkårene for din ledelse og dit fag? Så har du muligheden ved at engagere dig i Socialpædagogernes ledersektion, som du automatisk er en del af som ledermedlem.
Læs mere om ledersektion og landsudvalg

Inspiration til job og karriere
Er du selv jobsøgende – eller overvejer du at gå nye veje i din karriere som socialpædagogisk leder? Vi giver dig inspiration til, hvordan du kommer videre i dit arbejdsliv.
Få tips til at lægge en strategi

 

Bliv medlem