Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu
TTEMA: Ledere

Lederlinjen - gratis psykologhjælp

Er din lederposition, din stilling eller dit ledelsesarbejde under pres og har du svært ved at se løsningen? Så kan du kontakte Lederlinjen. Her kan du som medlem af ledersektionen få støtte og rådgivning hos erfarne erhvervspsykologer, der naturligvis har tavshedspligt.

Lederlinjen er et tilbud til dig, der har brug for sparring om din lederrolle.  
Her møder du en erfaren erhvervspsykolog, der både kan lytte, vejlede og hjælpe dig med at undersøge mulige løsningsstrategier på din udfordring eller krise.

Alle erhvervspsykologerne har tavshedspligt, og dit medlemskab tjekkes i en procedure, der sikrer din anonymitet i forhold til forbundet.

Sådan får du hjælp

Ring til en af lederlinjens erhvervspsykologer. Læg dit navn og telefonnummer på en af erhvervspsykologernes telefonsvarer, og du vil blive ringet op indenfor 24 timer(eksklusiv weekender og helligdage). 

Fortæl erhvervspsykologen om din situation og oplys dit cpr.nr. eller medlemsnummer. Lav en aftale om en egentlig samtale, der kan foregå enten hos psykologen eller over telefonen. 

Dit gratis tidsforbrug hos erhvervspsykologen har en tidsramme på op til 5 timer.

Telefonnumre til Lederlinjen

København

  • Solveig Hansen 2213 7429
  • Hanne Nørby 2360 2677

Århus

  • Søren Braskov 6013 5668

Jette fik hjælp, da fremtiden blev usikker

"Når man står i en krise, kan det være svært at se positivt på fremtiden. Men psykologen hjalp mig til at genfinde den ro, jeg virkelig havde brug for og vigtigst af alt, så huskede ham mig på at bevare håbet."

- Forstander Jette Sølvhøj. 

Læs Jettes historie

Juridisk rådgivning om din ansættelse

Hvis du som leder oplever problemer i dit eget ansættelsesforhold som fx indkaldelse til en tjenstlig samtale, en påtænkt advarsel eller opsigelse, kan du få juridisk hjælp gennem Socialpædagogerne.
Læs hvordan du får rådgivning.

Læs mere på sl.dk/ledere