Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Faglig selskab om: Uddannelses-, beskæftigelses- og aktivitetstilbud

Dette faglige selskab er for medlemmer, der arbejder med borgere med særlige behov i et uddannelses-, beskæftigelses- eller aktivitetstilbud. Selskabet arbejder for at udbrede viden om det socialpædagogiske arbejde og styrke indsatsen.

Selskabet er desuden et fælles rum, hvor du kan udveksle og debattere metoder, fag, udvikling og tendenser på området.

Ligesom de øvrige selskaber arrangerer Fagligt selskab om uddannelses-, beskæftigelses- og aktivitetstilbud en ærlig konference og to temamøder.

Aktiviteterne bliver tilrettelagt i en koordinationsgruppe, som består af 10 medlemmer.

Det er Socialpædagogernes kredse, som udpeger de enkelte medlemmer af koordinationsgruppen.

Selskabets medlemmer

Selskabets medlemmer arbejder primært for at give borgerne et aktivt liv enten i form af uddannelse, beskæftigelse eller aktivitetstilbud.

Fællesnævneren for selskabets medlemmer er, at alle arbejder uden for borgerens hjem, og dermed repræsenterer et miljøskifte i borgerens liv. Formålet er at stimulere til udvikling og skabe rammerne for et liv med fritidsaktiviteter, beskæftigelse og sociale relationer.

Målgruppen for den socialpædagogiske indsats er primært voksne med forskellige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Typiske funktionsnedsættelser er udviklingshæmning, autismespektrumsforstyrrelser, hjerneskade og sindslidelser eller en kombination af disse.

Bliv medlem