Gå til indhold

Kongres 2020

To år med resultater

Arbejdsskadeerstatninger, overenskomstaftaler, faglige konferencer - og medlemstilgang. Socialpædagogerne har siden sidste kongres i 2018 leveret resultater både for medlemmerne og på den socialpolitiske scene. Læs udpluk fra kongresberetningen 2020

27. oktober 2020

Artikel
Kongres2020.png

Forfatter: Malene Dreyer

Socialpædagogerne varetager medlemmernes interesser – både på det individuelle plan, på faggruppens vegne og på den samfundspolitiske dagsorden. Hvert andet år gøres der i hovedbestyrelsens politiske beretning status over kongresperioden. Her kan du læse om nogle af de resultater, Socialpædagogerne har opnået de seneste to år.

Læs udpluk fra kongresberetningen 2020 (pdf)

Kongres 2020

Socialpædagogerne holder virtuel kongres onsdag den 11. november

Find nyheder om kongressen her

Bliv medlem