Gå til indhold

Kongres 2020

Vi er Socialpædagogerne

Siden medlemsprojektet 'Vi er Socialpædagogerne' blev søsat på kongressen i 2018, er der blevet gennemført en lang række arrangementer og initiativer landet over. Her kan du læse om nogle af de mange aktiviteter, som projektet har sat gang i

27. oktober 2020

Artikel
ViER_SP_LOGO_1128x600.jpg
76 medlemsdrevne initiativer med tilsammen omkring 2.000 deltagere er det blevet til, siden Socialpædagogernes Initiativpulje blev søsat. Et af initiativerne var en netværksdag for socialpædagoger ansat på hospitaler i Region Syddanmark.

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Privat

Medlemmerne er Socialpædagogerne. Derfor blev det på Socialpædagogernes kongres i 2018 besluttet at sætte medlemmerne endnu mere i fokus gennem medlemsprojektet ’Vi er Socialpædagogerne’. I de to år, der er gået, er der blevet født og afprøvet et væld af idéer og initiativer, der til sammen har gjort Socialpædagogerne til et endnu mere levende og attraktivt fællesskab.

Kongressen skal beslutte, om medlemsprojektet skal fortsætte frem til 2022. Her kan du få et indblik i noget af det, der er sket.

Få et indblik i noget af det, der er sket (pdf)

Kongres 2020

Socialpædagogerne holder virtuel kongres onsdag den 11. november 2020

Find nyheder om kongressen her

Bliv medlem