Gå til indhold

OK 2018

Kom til TR-stormøde om OK18-forligene

Så er det tid til at finde kalenderen frem og sætte et stort, rødt kryds ved d. 14. maj, hvor Socialpædagogerne holder det sidste OK-stormøde for tillidsrepræsentanter i denne omgang. Find link til tilmelding og praktisk information her

3. maj 2018

Artikel
husk-tr-stormoede_v2.jpg

Forfatter: Kit Lindhardt

Foto: Nils Lund Pedersen

Ligesom du som tillidsrepræsentant har været en nøgleaktør under hele forhandlingsforløbet, får du også under urafstemningen en vigtig opgave med at opfordre kollegerne til at stemme og svare på spørgsmål om de forlig, der er indgået med arbejdsgiverne.

For at klæde dig godt på til finalen på det langtrukne forhandlingsforløb, bliver alle tillidsrepræsentanter på det offentlige område indkaldt til TR-stormøde i Fredericia den 14. maj kl. 11. 

I en OK-orientering, som I modtog tidligere på ugen, stod der, at TR-stormødet afholdes i Odense. Det er siden blevet ændret. Vær opmærksom på, at det altså afholdes i Fredericia denne gang.

Tilmelding og praktisk info

Hvornår: Mandag 14. maj kl. 11 – 14.30 

Hvor: Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Tilmelding: Tilmeld dig via dette link. Fristen er 9. maj kl. 12.

Transport: 
Vi dækker din udgift til billigste offentlige transport. Afregningsblanket vil blive udleveret på mødet. Vi opfordrer alle kredse til at arrangere fællestransport. Hvis din kreds vælger at gøre det, vil du blive kontaktet.

Forplejning: Der vil blive serveret frokost samt kaffe, te og vand.

Tjenestefrihed og lønrefusion: Socialpædagogerne yder lønrefusion på op til 7,4 timer for din deltagelse i mødet. Du skal dog huske at søge om tjenestefrihed hos din arbejdsgiver på samme måde som til almindelige TR-møder i din kreds. For TR fra København og Frederiksberg kommuner gælder særlige regler, så kontakt venligst din kreds, hvis du er i tvivl.

I Fredericia vil forbundsformand og hovedforhandler for Socialpædagogerne Benny Andersen give sin version af det lange og dramatiske forhandlingsforløb og fortælle om detaljerne i forligene, som skal til urafstemning hos medlemmerne.

Der vil naturligvis være tid til at stille spørgsmål til overenskomstresultatet og forhandlingerne til Benny Andersen undervejs.

Underholdning vil der selvfølgelig også være – og uden at sige for meget, tør arrangørerne godt love, at I kan glæde jer til den del.

Vi håber, at du vil og kan sætte tid af til at deltage i mødet. Vi glæder os til at se jer!

Bliv medlem