Gå til indhold

OK 2018

Konflikt-hotline åbner 1. marts

Har du spørgsmål vedrørende den potentielle konflikt på det offentlige område, kan du fra 1. marts rette dem til Socialpædagogernes konflikt-hotline på tlf. 72 48 60 80.

28. februar 2018

Artikel
telefon.jpg

Foto: Colourbox

Det aktuelle sammenbrud i overenskomstforhandlingerne betyder, at en storkonflikt på det offentlige arbejdsmarked er rykket tættere på. Udsigten til enten strejke eller konflikt vil helt naturligt fremkalde en masse spørgsmål om, hvad det kommer til at betyde for dig som medlem.

Vi har samlet alle de mest almindelige spørgsmål som 'kommer jeg i konflikt', ’hvad får jeg udbetalt’, ’hvad med min planlagte ferie’ og ’hvad hvis jeg er vikar eller deltidsansat’ i denne konfliktvejledning på sl.dk.

Men du er også velkommen til at ringe til Socialpædagogernes konflikt-hotline, som åbner 1. marts kl. 10. En række medarbejdere i forbundet vil sidde klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende konflikt.

Nummeret til hotlinen er 7248 6080.

Telefonen vil være åben i forbundets åbningstid. Åbningstiderne er mandag til onsdag kl. 9 - 15, torsdag kl. 9 - 17 og fredag kl. 9 - 13.

Du kan også sende dit spørgsmål til os på mail. Adressen er konflikt@sl.dk. Så får du svar så hurtigt som muligt.

Bliv medlem