Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu
TTEMA: Privatansat

Vi skaber tryghed for dig og dit arbejdsliv

For dig som er privatansat

Socialpædagogerne kæmper for kvalitet, tryghed og ordentlige arbejdsvilkår for dig og dine kollegaer på private arbejdspladser. Du har bl.a. adgang til lønforsikring, løntjek, stressvejledning og juridisk hjælp ved arbejdsskade. Ring på 7248 6030, så hjælper vi dig hurtigt og nemt med at blive meldt ind.

Tryghed i dit arbejdsliv

Få et løntjek

Få tjekket din lønseddel for fejl og få sparring omkring din næste lønforhandling.

Kontakt din kreds eller TR.

Hjælp og rådgivning ved arbejdsskade

Bliver du udsat for en arbejdsskade, så er der hjælp at hente. Socialpædagogerne har et højt specialiseret arbejdsskadeteam med stor faglig og juridisk erfaring, som kan rådgive og vejlede dig om din arbejdsskade.
Derudover har vi tilknyttet advokater, som i helt særlige tilfælde vil kunne bistå med sagen.

Du kan kontakte arbejdsskadeteamet på 7248 6040 eller mail: arbejdsskade@sl.dk

Gratis stressvejledning

Du kan altid søge råd og vejledning hos vores kompetente rådgivere, hvis du oplever tegn på stress

Læs om stresstilbuddet

Karriererådgivning

Få en fortrolig dialog med vores job- og karriereteam. Dine ønsker om job og karriere vil være centrum for en coachende samtale.

Få hjælp af job-og karriereteamet

Få en bisidder med til tjenstlig samtale

Vi kan stille en bisidder til rådighed, hvis du indkaldes til sygefraværssamtaler eller tjenstlige samtale.

Kontakt din kreds eller TR.

Billige forsikringer og rabatter

Gennem dit medlemskab hos Socialpædagogerne har du adgang til at tegne forsikring hos Alka og Lærerstandens Brandforsikring.

Du får også et PlusKort, som automatisk giver dig adgang til en række rabatter på alt fra cykler og mobiltelefoner til rejser og benzin. Pluskortet giver rabat i mere end 1.500 butikker.

Se alle medlemsfordelene

Pension hos PKA

Langt de fleste overenskomstansatte socialpædagoger har pensionsordning hos PKA. Hvis du vælger pensionsordning hos PKA, skal du ikke afgive helbredsoplysninger, da du optages på lige fod med andre medlemmer.

Du kan vælge mellem to pensionspakker.

Den store pakke giver samme pension, som socialpædagoger ansat på overenskomst. Det er bl.a. livsvarig alderspension og en række forsikringer ved sygdom og dødsfald. Hvis du vælger den, er der en minimumsindbetaling.

Den lille pakke har ingen forsikringer og er mest beregnet til at supplere en anden pensionsordning eller hvis man kun ønsker at spare op til pensionen. Da der i den lille pakke ikke bruges penge til forsikringer, får du hurtigere opbygget en god alderspension. Der er ingen minimumindbetaling ved den lille pakke.

Se mere på pka.dk

Refusion for tillidsrepræsentanters lønudgifter

Tillidsrepræsentanter på det private område - en privat arbejdsplads - kan få refusion for den tid der bruges til TR-uddannelse mm.
Læs mere

Dyrk din faglighed

Fagligt Fokus
Dyk ned i socialpædagogernes digitale medlemsunivers Fagligt Fokus og lad dig inspirere af socialpædagogiske metoder fortalt af eksperterne bag og socialpædagoger, der arbejder med dem i praksis.
Gå på opdagelse i Fagligt Fokus

Socialpædagogernes Podcasts
Lyt dig til ny viden om socialpædagogisk faglighed med podcasts om fx Low Arousal, KRAP, mentalisering, narrativ praksis og seksualitet.
Find alle Socialpædagogernes podcasts

Fagbladet Socialpædagogen og nyhedsbreve
Du får relevante temaer, interviews og faglig inspiration til dit arbejde ind ad brevsprækken og direkte i indbakken.
Se Socialpædagogen Online

Medlemsarrangementer
Deltag i lokale arrangementer og temadage, hvor du møder andre, der arbejder med mennesker med særlige behov. Her kan du udveksle viden og få inspiration.
Se alle arrangementer

Faglige selskaber
Socialpædagogerne har seks faglige selskaber, som arbejder med dybdefaglig formidling og mødes til konferencer om socialpædagogisk faglighed indenfor hvert sit arbejdsområde og borgergruppe.
Læs mere om dit faglige selskab

Find din overenskomst

Landsoverenskomst 2023/2025: Private opholdssteder og botilbud mv.
Overenskomstforhandlingerne 2023 er afsluttet. I det tilfælde at din private arbejdsplads har indgået en overenskomst med Socialpædagogerne, så kan du se overenskomsten her: Landsoverenskomst 2023-2025. 

Se mere om vores overenskomster under Få svar.