Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu
SP_ViEr_Kongres_Black_560.jpg

Vi er Socialpædagogerne

Hvordan skal Socialpædagogerne se ud i fremtiden? Det spørgsmål bliver det overordnede omdrejningspunkt, når 100 helt almindelige medlemmer i år gæster kongressen onsdag den 14. november.

Sammen med de kongresdelegerede skal de sætte fuld gang i ideudviklingen og tænker nye tanker om, hvordan Socialpædagogerne nu og i fremtiden kan være et endnu mere levende og attraktivt fællesskab for socialpædagoger. 

Temadagen bliver startskuddet til projekt ’Vi er Socialpædagogerne’. Et projekt som, forudsat kongressen vedtager det, i løbet af de kommende to år går nye veje og afprøver ideer, som kan gøre Socialpædagogerne til en endnu bedre fagforening. Og her skal så mange som muligt at Socialpædagogernes 39.000 medlemmer tænke med.

Medlemmernes viden, behov, ideer og kreativitet skal være med til at tegne organisationen i fremtiden og være med til at styrke det faglige fælleskab.

Sådan bliver Socialpædagogerne bedre
Tre medlemmer giver deres bud på, hvordan Socialpædagogerne bliver endnu bedre.

Fremtidigt arbejde 
Beslutningspapiret Vi er Socialpædagogerne - Medlemsprojekt 2018-2020 blev vedtaget torsdag den 15. november.