Gå til indhold

Podcast

LEDELSE: Ledelse i kompleksitet

Som socialpædagogisk leder skal du i stigende grad navigere i en dagligdag med krydspres, nye styringsformer og tværfaglige samarbejder, der stiller større krav til ledelsesopgaven. Så hvordan gør du det?

17. august 2022

Podcast
_LEDELSE Ledelse i kompleksitet (1).png

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Foto: Lars Horn & Ida Schmidt

Som socialpædagogisk leder skal du i stigende grad navigere i en dagligdag med krydspres, nye styringsformer og tværfaglige samarbejder, der stiller større krav til ledelsesopgaven. Så hvordan gør du det?

I dette afsnit af Socialpædagogernes Podcast målrettet ledere på det socialpædagogiske område, kan du høre om ledelse i kompleksitet. Få konkrete bud på, hvordan du som leder kan skabe overblik og mening for dig selv og dine medarbejdere, skabe et fælles fagligt sprog og blive bedre til at prioritere tid. Kort sagt; hvordan du navigerer i krydspres.

Er du interesseret i podcasts om socialpædagogisk ledelse? Lyt til flere her

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende: Gitte Hviid Christiansen, tilbudsleder på Botilbuddet Aage Holms Vej i Hjørring Kommune og Mikkel Kaels, chefkonsulent i Komponent.
Produktion og tilrettelæggelse: Tue Sørensen, Aloud Media.

Bliv medlem