Gå til indhold

Podcast

Hvordan sikrer vi færre fejl med borgernes medicin?

I denne episode skal du høre, hvordan Boformen Søparken arbejder med at skabe en mere sikker håndtering af borgernes medicin – og hvilken betydning, den socialpædagogiske faglighed har for nedbringelsen af medicinfejl

24. maj 2022

Podcast
Boformen Søparken.png
Vivi Olesen, Liv Nørregaard Skøtt og Betina Østergaard Madsen fortæller bl.a. om vigtigheden af socialpædagogisk faglighed ifm. medicinhåndtering

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Foto: Søren Kjeldgaard og Maria Lillesø Jepsen

– Socialpædagogernes viden om borgerne er så mega vigtig, siger Liv Nørregaard Skøtt fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

I denne episode kan høre hende, socialpædagog Betina Østergaard Madsen og leder af Boformen Søparken, Vivi Olesen fortælle om arbejdet med at skabe mere sikker medicinhåndtering, og hvilken betydning, den socialpædagogiske faglighed har for nedbringelsen af medicinfejl.  

Søparken har været en del af Fremfærdprojektet ’Medicinsikre Botilbud’, som du kan læse mere om i dette faglige tema.

KOM I GANG: Trænger I til at få kigget på medicinhåndteringen på din arbejdsplads? Så kan I med fordel bruge ’Forbedringsmodellen’ til at blive skarpe på, hvor I skal sætte ind. Find den her hos Viden På Tværs.

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende
Betina Østergaard Madsen, socialpædagog på Boformen Søparken – Vivi Olesen, daglig leder på Boformen Søparken – Liv Nørregaard Skøtt, projektchef hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Tilrettelæggelse og produktion: Mads Christian Heede / Kontekst&Lyd

Bliv medlem