Gå til indhold

Pris

Familieplejere modtog hyldest og 10.000 kr.

På Socialpædagogerne Midtsjællands generalforsamling uddeler kredsbestyrelsen hvert år Torben Jensen-prisen for at hylde medlemmer eller arbejdspladser, der gør noget særligt. I år fik styregruppen for familieplejere i kredsen prisen

12. oktober 2022

Artikel
Design uden navn (3).jpg
Det var en glad og stolt styregruppe for familieplejere i Kreds Midtsjælland, der i år modtog Torben Jensen-prisen og 10.000 kr.

Forfatter: Lea Holtze

’I år er valget faldet på en medlemsgruppe, som ofte arbejder alene, hvor deres vilkår er barske, hvor de i reglen er på arbejde 24/7. Men det er også en medlemsgruppe, som på alle måder kender værdien af faglighed og vigtigheden af sparring med hinanden.’

Sådan lød begrundelsen, da årets Torben Jensen-pris i år blev uddelt på Socialpædagogerne Midtsjællands generalforsamling. Prisen gives til medlemmer eller arbejdspladser, som gør noget, der bidrager til kendskabet til eller udvikler det socialpædagogiske felt og arbejdsfællesskab. Med prisen følger 10.000 kr. til en aktivitet eller donation, som modtageren ønsker.

Og i år gik prisen til styregruppen for familieplejere i Kreds Midtsjælland, der fik prisen for bl.a. deres arbejde med at skabe netværk for familieplejere og for deres indsats for at sikre fokus på faglighed:

– Styregruppen har fokus på, at familieplejere skal have en stærk faglighed, og at der skal være mulighed for at efteruddanne sig og tilegne sig ny viden. Styregruppen afholder med stor succes medlemsmøder med faglige oplæg af høj kvalitet, lød det fra næstformand i kredsen, Karsten Stegmann, da prisen blev overrakt.

Fortsætter arbejdet

Det var en meget beæret plejemor og formand for styregruppen, Gitte Jensen, der takkede for prisen.

– Det er virkelig en anerkendelse inden for vores felt som plejefamilie. Vi har haft rigtig mange arrangementer med plejefamilier i kredsen. Det har været fantastisk at så mange har bakket op om det, vi har lavet. Det er vi rigtig taknemmelige for. Og vi er selvfølgelig også klar til at fortsætte vores arbejde, sagde hun og fortalte, at pengene skulle gå til at lave et socialt arrangement med plejebørn.

BLIV MEDLEM OG FÅ TRYGHED, NETVÆRK OG JURIDISK HJÆLP

Familieplejere hos Socialpædagogerne er en del af et fagligt fællesskab. Vi tilbyder et sikkerhedsnet og faglig udvikling gennem temadage og kurser. Få hjælp og rådgivning omkring ansættelsesretlige forhold.

6 KONTANTE FORDELE VED AT VÆRE MEDLEM

  • Billige forsikringer gennem Alka.
  • Fagforeningsfradrag: Du kan trække 6000 kr. årligt af dit kontingent fra i skat.
  • Rabatter på mange varer og services med PlusKort.
  • Rabatter og bonus gennem Forbrugsforeningen.
  • Lønforsikring, som dækker 80 % af din løn i op til 6 måneder, når du er medlem af Socialpædagogerne og Socialpædagogernes a-kasse.
  • Gratis krisehjælp hos Healthcare

Se den komplette liste af kontante medlemsfordele - og bliv medlem.

 

Bliv medlem