Menu

Medlemsfordele og rabatter

Som medlem kan du få glæde af en række kontante fordele og rabatordninger. Indboforsikring hos ALKA, Lærerstandens Brandforsikring, Pensionskassen PKA, Europæiske rejseforsikring, testamente og ægtepagt hos TestaViva mm.

Indboforsikring hos ALKA

Særlig fordelagtig pris på indboforsikring (for alle medlemmer uanset uddannelse og beskæftigelse)

Som medlem af Socialpædagogerne kan du tegne indboforsikring hos ALKA. Forsikringen hedder Forbunds Indboforsikring og koster 1.390 kr. om året. Det er en indboforsikring med udvidet dækning og uden loft på værdien af dit samlede indbo.

Forsikringen dækker hele familien og omfatter:

 • Brand, indbrud og cykeltyveri – og en unik vandskadedækning
 • Pludselige og uventede skader på dit indbo
 • Ansvarsskader
 • Retshjælp og psykologisk krisehjælpSumløs dækning – så er du altid rigtig dækket
 • Hjælp ved identitetstyveri

Bestil en Forbunds Indboforsikring.

For medlemmer mellem 18-29 år
Medlemmer under 30 år, kan få en særlig ungdomsforsikring til en af markedets laveste priser. Den dækker, hvis du får stjålet dine ejendele, eller du laver skader på andre eller deres ting. Du kan gratis vælge månedlig betaling, der sikrer ekstra luft i økonomien. Og så kan du sammensætte den med andre forsikringer efter lige netop dine behov.
Bestil en Forbunds Ungdomsforsikring

10% rabat på dine øvrige private forsikringer
Alle medlemmer af Socialpædadgogerne får 10% rabat på private forsikringer i ALKA (gælder dog ikke den særlige Forbunds Indboforsikring). Lav fx et pristjek på din bilforsikring.

Hvis du ønsker tilbud på privatforsikringer, kan du enten kontakte ALKA direkte eller blive ringet op ved at udfylde en formular.

ALKA er ejet af en række fagforbund i LO-familien

Europæiske Rejseforsikring
Som medlem hos Socialpædagogernes kan du i Europæiske Rejseforsikring A/S tegne private rejseforsikringer med rabat.
 • Ferierejse af max. 3 måneders varighed - 20% rabat
 • Årsrejseforsikring og Årsafbestillingsforsikring (Europa) - 15% rabat
 • Afbestillingsforsikring -20% rabat

Rabatten gives også til din ægtefælle/samlever samt hjemmeboende børn under 18 år. 
For at opnå rabatten skal du selv tegne forsikringen:

Tegn en Europæisk Rejseforsikring

Testamente, ægtepagt mv. hos TestaViva

Som medlem kan du oprette dit digitale testamente, din ægtepagt mv. hos TestaViva. Du kan få op til 5 timers gratis online-rådgivning, når du opretter dine juridiske dokumenter.

Så få styr på hvad der skal ske med din formue, værdier og gæld ved død eller skilsmisse.

Opret en profil på TestaViva.

LO Plus kort - fordele og tilbud

LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, der tilbyder medlemmerne en række fordele som forbrugere. Som medlem af Socialpædagogerne får du automatisk adgang til en række rabatter på alt fra cykler og mobiltelefoner til rejser og benzin.

Spørgsmål til LO Plus vedr. rabatter og medlemskort skal viderestilles til LO Plus kundeservice på tlf. 70 10 20 60 (åben i hverdage fra 9-16). I kan også finde oplysninger her www.loplus.dk

Rabat ved køb af bøger

Frydenlund:

 • 20% rabat på samtlige titler fra Frydenlund
 • Bestilling foregår på frydenlund.dk med medlemskoden ”Medlem af Socialpædagogerne”

Se Frydenlund

Akademisk Forlag:

 • 22% rabat på samtlige titler fra Akademisk Forlag (10% + 12%)
 • Bestilling foregår på akademisk.dk med medlemskoden ”Socialpaedagogerne”

Se Akademisk Forlag

Gads forlag:

 • 20% rabat på samtlige titler fra Gads Forlag
 • Bestilling foregår på gad.dk med medlemskoden ”SOCIAL”.

Se Gads forlag

Arbejdermuseet
Medlemmer hos Socialpædagogerne har gratis adgang til Arbejdermuseet i København. 
Som medlem kan du går gratis på Arbejdermuseet i København. Museet formidler arbejderes historie gennem tiden via spændende udstillinger, som kan være sjove at opleve med både børn og gamle.
Museet ligger i Rømersgade i København - lige ved Nørreport. Du skal vise et LO-pluskort for at få gratis adgang. 
Lærerstandens Brandforsikring

Bliv forsikret i Lærerstandens Brandforsikring
Som medlem af Socialpædagogerne kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.

’Bedst i test’ flere gange
Vores forsikringer er flere gange blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig
Hos Lærerstandens Brandforsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring og Runa Forsikring.

Ring, og få et tilbud på 33 95 76 80, eller læs mere på Lærerstandens Brandforsikrings hjemmeside.

Pensionskassen PKA

Socialpædagoger, der bliver ansat i en stilling med overenskomst indenfor SL's fagområde, bliver automatisk medlem af Pensionskassen for socialrådgivere og socialpædagoger, som er administreret af PKA.

Socialpædagogerne har sørget for, at du via overenskomsten er sikret, at en del af lønnen går til pensionsopsparing. Du sparer altså automatisk op til din pension, allerede fra du begynder at arbejde.

Din arbejdsgiver indbetaler bidrag til pensionskassen hver måned. En gang om året får du en oversigt over dine pensioner. Her kan du se, hvor meget der er indbetalt det foregående år, og hvad der er reserveret til pensioner.

Når du bliver medlem af pensionskassen, får du en fast pensionspakke. Den er sammensat, så den dækker i en række situationer, hvor din arbejdsindtægt stopper, f.eks. når du går på pension, hvis bliver syg eller dør.

På PKA's hjemmeside kan du få meget mere at vide om din pension. Her kan du blandt andet se dine egne pensionsoplysninger og lave forskellige beregninger af din pension.

Her kan du også læse mere om pensionsmulighederne, f.eks. har du mulighed for selv at investere opsparingen til supplerende pension. Og du kan læse om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til pensionen, for eksempel hvordan du forholder dig, hvis du bliver arbejdsløs eller går på orlov.

Spørgsmål, så kontakt PKA

Forbrugsforeningen
Som medlem af Socialpædagogerne kan du blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de fordele, som foreningen tilbyder. 

Handl som du plejer, og betal med Forbrugsforeningskortet, så optjener du helt automatisk bonus. Bonus er for det meste på ca. 8-10% - men kan være helt op til 34%. Du optjener også bonus, når der er udsalg i forretningen.

Hver år i december sætter vi din samlede bonus ind på dit Forbrugsforeningskort; så er der lidt mere at handle for i december.

Meld dig ind på forbrugsforeningen.dk.

LO Plus Guld kort - Mastercard

Du har allerede et medlemskort, som også er et LO Plus-kort. Det giver dig mulighed for at opnå rabatter i mere end 1.500 rabatsteder. Dit medlemskort kan du udskifte med et LO Plus Guldkort. Kortet kan du også bruge til at betale med, da det er et MasterCard.

Spørgsmål vedrørende LO Plus Guldkort (MasterCard) skal viderestilles til LO Plus Guldkort kundeservice på tlf. 33 42 37 10 (åben i hverdage 9-16). I kan også finde oplysninger her www.loplus-guldkort.dk

Rabat hos FolkeFerie
Som medlem af Socialpædagogerne får du rabat hos FolkeFerie.dk

Kontakt Folkeferie for at få nærmere information: 

FolkeFerie.dk
Gammel Kongevej 33
1610 København V
 
Telefon til salgsafdelingen: 7030 0208

Husk at oplyse dit medlemsnummer!

Lønforsikring

Med Socialpædagogernes lønforsikring får du et supplement til dagpengene, hvis du bliver arbejdsløs. Samlet set får du 80 % af din tidligere løn i dagpenge og lønforsikring. Du kan få lønforsikring i op til et halvt år.

Læs mere om lønforsikringen