Gå til indhold

Medlemsfordele

Få halv pris på medlemsarrangementer efter corona

Socialpædagogerne har som alle andre måttet aflyse en lang række arrangementer under corona. De sparede penge skal komme medlemmerne til gode – og styrke det faglige fællesskab, vi ikke har kunnet dyrke længe, lyder det fra forbundsformand Benny Andersen

22. juni 2021

Artikel
Rabat på medlemsarrangementer_1128x600.gif

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Nils Lund Pedersen

Flere gange hvert år plejer medlemmer på tværs af landet at mødes, når forbundet afholder faglige konferencer, lederkonference, årstræf for pensionister og meget andet. Men det har corona i månedsvis sat en stopper for.

For ligesom så mange andre, har Socialpædagogerne været nødt til at aflyse en lang række arrangementer siden nedlukningen i foråret sidste år. Nu har forbundet besluttet, at midler fra de aflyste arrangementer skal komme medlemmerne til gode i form af rabat på arrangementer, hvor man kan dyrke det faglige fællesskab.

– Vi ved, at socialpædagogers mulighed for faglig sparring med kollegaer, og det at udvikle og bruge deres faglighed påvirker, hvordan de trives i arbejdet. Derfor har det været ærgerligt og frustrerende ikke at kunne samle medlemmerne om det faglige fællesskab, som vi plejer. Nu tager vi i den grad revanche, så endnu flere forhåbentlig kan deltage i vores medlemstilbud, siger forbundsformand Benny Andersen.

Sådan får du rabat

Helt konkret har forbundets hovedbestyrelse besluttet udbyde alle Socialpædagogernes arrangementer med deltagerbetaling til halv pris fra og med august 2021. Rabatten løber, indtil alle midler er brugt – som minimum resten af året og formentlig også hele 2022. Rabatten gælder ikke på overnatning, men på selve arrangementet.

Det gælder fx årstræffet for pensionister og efterlønsmodtagere i august, lederkonferencen i september og de faglige selskabers store fælleskonferencen ’Motivation og kommunikation som værktøjer til at skabe forandring’ i oktober.

Som eksempel var den oprindelige pris for den store fælleskonference 535 kr. for begge dage + overnatning. Prisen bliver nu reduceret til 267,50 kr. + overnatning. Og man får rabatten, når man betaler for arrangementet.

– Ligesom at genåbningen af resten af samfundet føles ganske særlig, bliver det også noget helt specielt at kunne samle medlemmerne om deres fag og faglighed igen. Og jeg håber, det her tiltag vil give endnu flere lyst til at være med i det faglige fællesskab., siger Benny Andersen.

Vil du med på den store medlemskonference?

Den socialpædagogiske kernefaglighed er på dagsordenen, når de faglige selskaber inviterer medlemmer på tværs af hele socialområdet til konferencen 'Motivation og kommunikation som værktøjer til at skabe forandring' til oktober. Her giver oplægsholdere og workshops viden og værktøjer til socialpædagogers arbejde med kommunikation og motivation.

Du kan blandt andre møde Dorthe Birkmose, Per Isdal, Louise Brückner Wiwe samt en række andre centrale fagfolk og eksperter inden for socialpædagogikkens felt.

Tilmeldingen er åben, og der er begrænset antal pladser. Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Bliv medlem