Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Lederkonference 2021

23

sep

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Tid

23. september 2021 Kl .10:00 - 24. september 2021 Kl. 12:30

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

23. august 2021

Ledige pladser

Pris medlemmer

2500 kr.

Lederkonference 2021

Socialpædagogisk faglighed kræver socialpædagogisk ledelse
- Faglighed forandrer liv

Socialpædagogernes lederkonference 2021 sætter fokus på faglig ledelse med afsæt i ledernes socialpædagogiske faglighed og de opgaver og udfordringer, lederne står med for at sikre kvalitet i indsatserne rettet mod børn, unge og voksne med specialiserede behov.

Opgaverne omkring ledelse af de specialiserede tilbud er mangeartede, og de socialpædagogiske ledere er fyldt med ønsker og visioner om at gøre en forskel. Både for udviklingen af indsatserne, fagligheden, arbejdsmiljøet og kvaliteten i arbejdet, men også for at gøre en forskel for de børn, unge og voksne det hele handler om.

Med de mange opgaver og visioner følger også udfordringer. De handler bl.a. om behovet for at sikre tilstrækkeligt uddannede i tilbuddene med de fagligheder, der er uundværlige for kvaliteten i indsatserne. De gælder nødvendigheden af at kunne skabe de fornødne rammer for faglig udvikling. De følger af den stigende grad af kompleksitet i tilbuddene, og krav om inddragelse af borgere, pårørende og civilsamfund samtidig med overholdelse af lovgivninger, der ikke altid spiller sammen. Og oven i alt det er der presset på lederne i forhold til at kunne udfolde deres egne faglige ambitioner og socialpædagogiske værdier, når bundlinjen kommer til at styre kvaliteten.

Årets lederkonference tager afsæt i en række af disse udfordringer. I forskellige plenumoplæg, diskussioner med eksperter, politikere og socialpædagogiske ledere og i en række workshops giver konferencen bud på, hvordan du som socialpædagogisk leder kan håndtere udfordringerne. Og ikke mindst hvorfor socialpædagogisk faglighed kræver socialpædagogisk ledelse, og hvorfor det på trods af alle besværlighederne er så givende og attraktivt at være socialpædagogisk leder.

Som en ekstra bonus har vi i år sat endnu mere tid af til at dyrke det sociale samvær med gode kolleger, for nu trænger vi virkelig til at være sammen – med hinanden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Lederkonferencen 2021.Lederkonferencen 2021 afholdes på Hotel Nyborg Strand den 23. og 24 september.

Du får rabat på dette arrangement! Socialpædagogernes hovedbestyrelse har valgt, at det skal komme medlemmerne til gavn, at der har været afholdt færre arrangementer i 2020 og 2021 på grund af Corona-virus. Derfor giver Socialpædagogerne 50% rabat på den faglige del af dette arrangement.

Pris
Prisen er 1.805 kr. inkl. ovenstående rabat (normalpris uden rabat 2.500 kr.) der dækker konference, alle måltider, festmiddag med underholdning og overnatning på enkeltværelse samt to-go sandwich den 24. ved afgang.
Early Bird
Hvis du tilmelder dig senest den 30. juni, får du konferencen for 1.585 kr. inkl. ovenstående rabat (normal earlybird-pris uden rabat 2.280 kr.)

Vær opmærksom på at rabatprisen først fremgår når vi udsender opkrævninger.

Målgruppe
Lederkonferencen 2021 er for ledere og mellemledere, som er medlemmer af Socialpædagogerne.


Workshops vil blive afholdt i 2 runder. Du skal derfor sætte prioritering på hvilke workshops, du helst vil deltage i, når du tilmelder dig og være opmærksom på, at du vælger Workshops til begge runder. Du skal MAX prioritere 6 workshops (ellers vil systemet fejle).


Problemer med din tilmelding? Skriv til Kursustilmelding@sl.dk

Lederkonference 2021

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Tid

23. september 2021 Kl .10:00 - 24. september 2021 Kl. 12:30

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

23. august 2021

Ledige pladser

Pris medlemmer

2500 kr.

Tilmelding til: Lederkonference 2021