Gå til indhold

Coronavirus

Socialpædagogerne aflyser alle arrangementer frem til 15. august

Vi må alle tage et ansvar for at hindre udbredelse af coronavirus, lyder det fra forbundsformand Benny Andersen. Derfor vælger Socialpædagogerne nu at aflyse alle konferencer og arrangementer frem til 15. august

11. marts 2020

Artikel
Aflysning.jpg

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Foto: Ricky John Molloy

Fra redaktionen: Opdateret den 30/4 med ny dato for hvor længe, der aflyses arrangementer.

Som en konsekvens af den aktuelle situation omkring coronavirus har Socialpædagogerne besluttet, at alle konferencer og arrangementer aflyses frem til 15. august 2020.

– Vores medlemmer arbejder i høj grad med nogle af samfundets mest udsatte og sårbare mennesker, og derfor vil vi gøre alt for at minimere risikoen for smitte. Det betyder bl.a., at vi aflyser alle arrangementer både centralt og lokalt, siger forbundsformand Benny Andersen.

Det omfatter bl.a. konferencer, temadage og andre aktiviteter. 

Nødvendigt tiltag
Et af de arrangementer, der bliver berørt, er den planlagte Danmarksturné, hvor Socialpædagogerne inviterer til fællesspisning og dilemmadebat med tv- og radiovært Mads Steffensen som vært. Men også arrangementer og aktiviteter rundt om i forbundets kredse aflyses på ubestemt tid.

– Det er ærgerligt, for de mange aflysninger berører jo rigtig mange af vores medlemmer landet over. Men vi tager den aktuelle situation meget alvorligt og er derfor ikke i tvivl om, at det er det mest ansvarligt at være forsigtige. Derfor vælger nu også at gå endnu længer end, hvad sundhedsmyndighederne direkte forlanger. Det handler om at gøre alt, hvad vi kan, for at minimere smittespredningen, siger Benny Andersen.

sl.dk/corona kan du følge situationen omkring coronavirus og finde svar på nogle af de spørgsmål, der måtte rejse sig.

Få svar på dine spørgsmål som socialpædagog

Hvad gør jeg, hvis en borger er smittet? Skal mine plejebørn have samvær med deres biologiske forældre på trods af smittefare? Kan arbejdsgiver inddrage min afspadsering?

Få svar på spørgsmål om coronavirus og arbejdslivet som socialpædagog

Bliv medlem