Gå til indhold

Digital post

Ny medlemsportal på vej

Når du skal kommunikere digitalt med Socialpædagogerne eller a-kassen, sker det fremover via Socialpædagogernes Medlemsportal. Den samler al individuel kommunikation mellem forbund, a-kasse og medlem ét sted

6. november 2019

Artikel
colourbox-1128x600.jpg

Forfatter: Malene Dreyer

Foto: Colourbox

Det bliver især en fordel for de ledige medlemmer, som får et lettere system, når de skal udfylde dagpengekort mv. Også de medlemmer, som har faglige sager med forbundet, får et godt overblik over deres forløb og dialogen med Socialpædagogerne i Medlemsportalen.

Medlemsportalen går i luften den 21. november og erstatter både e-Boks og Netkassen, ligesom den også erstatter individuel mailkorrespondance mellem dig og forbund/a-kasse. Så når du skal skrive til os, foregår det fremover via Medlems­portalen og ikke via mail. På den måde kan vi sikre, at der er den nødvendige datasikkerhed omkring dine personlige oplysninger.

Du får altid en mail og/eller en sms, når der er ny post til dig i Medlems­portalen. Alle ledige og efterlønnere vil blive kontaktet direkte af a-kassen, da Netkassen lukker i nogle dage op til overgangen til det nye system, som åbner den 21. november.

Du finder Medlemsportalen på sl.dk/medlemsportal fra og med den 21. november – og du logger ind med NemID.

Der vil være hjælp at hente til Medlemsportalen på tlf. 7248 6010. I dagene omkring skiftet til Medlemsportalen har vi udvidet åbningstiden. Læs mere: Medlemsportalen - se hvad det betyder for dig

Bliv medlem