Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogernes Medlemsportal

Medlemsportalen er din samlede digitale indgang til både Socialpædagogerne og A-kassen. Du logger ind med NemID.

Hvad er Medlemsportalen

Medlemsportalen er din samlede digitale indgang til både Socialpædagogerne og A-kassen.

Medlemsportalen er et skridt på rejsen frem mod en ny digital platform med muligheder for øget dialog mellem dig som medlem – og dit forbund og a-kasse. Det er en selvbetjeningsløsning, hvor du bl.a. kan få et overblik over din kommunikation med forbund og a-kasse, og de oplysninger vi har registreret. Det kan fx være dine kontaktoplysninger eller din arbejdsplads. Det er også i Medlemsportalen, du kan søge om udbetaling af ydelser fra a-kassen eller om ændringer af dit medlemskab.

Medlemsportalen sørger for, at sikkerheden omkring dine data er i orden. Du kan derfor opnå fuld tryghed ved fx at sende beskeder til forbund eller a-kasse gennem Medlemsportalen. Vælger du at sende en e-mail, skal du være opmærksom på, at e-mails ikke er en sikker kommunikationsvej.

Vi sender al post til dig via Medlemsportalen. Du får en mail og/eller en SMS hver gang, der er ny post til dig.

Du finder Medlemsportalen her på sl.dk/medlemsportal - du skal logge på med dit NemID.

Spørgsmål og svar om Medlemsportal og eBoks

Hvorfor skal vi have en medlemsportal?

Medlemsportalen samler al individuel kommunikation mellem forbund, a-kasse og medlem ét sted. Det bliver især en fordel for de ledige medlemmer, som får et lettere system, når de skal udfylde dagpengekort mv. Også de medlemmer, som har faglige sager med forbundet får et nemt overblik over deres forløb og dialog med Socialpædagogerne i Medlemsportalen.

Man får altid en mail/SMS, når der er ny post i Medlemsportalen.
Medlemsportalen virker også på mobilen og er nem at tilgå, hvis man opretter den som en genvej.

Hvorfor stopper Socialpædagogerne med at bruge eBoks?

Fordi vi samler al dialog med medlemmer et sted – i Medlemsportalen.

Desuden passer vi på medlemmernes penge. Når vi har vores egen digitale løsning, behøver vi ikke længere bruge eBoks, som er et privatejet system, som er meget dyrt for Socialpædagogerne at bruge. 

Hvordan ved jeg, der er kommet ny post?

Man får altid en mail og/eller en sms, når der er ny post fra Socialpædagogerne. Så kan man logge ind i Medlemsportalen med NemID og finde alt samlet der – både fra fagforening og a-kasse.

Handler det om datasikkerhed?

Ja, når vi skal sende dokumenter med fortrolige personlige oplysninger frem og tilbage mellem medlemmer og Socialpædagogerne, skal vi naturligvis have en høj grad af sikkerhed. Kravene til datasikkerhed stiger løbende, og vi udvikler tilsvarende løbende systemer, der kan leve op til kravene. Med Medlemsportalen har vi et system, som er fremtidssikret, når det kommer til datasikkerhed. eBoks er også sikker, men når vi har vores eget system, samler vi alt der og behøver ikke længere bruge eBoks.

Hvorfor kan vi ikke bare have et sted, vi skal tjekke?

Medlemsportalen er netop et skridt i den retning – vi samler al kommunikation med forbund og a-kasse et sted. I dag bruger vi både Netkassen, eBoks og mails, men fremover bliver al individuel skriftlig dialog mellem a-kasse, fagforening og medlem samlet i Medlemsportalen.

Brug for hjælp?

Der vil være hjælp at hente til Medlemsportalen på tlf. 7248 6010. Se åbningstider nederst på denne side.

Hvis du er ledig eller på efterløn, har du fået information direkte fra A-kassen.