Gå til indhold

OK 2018

Ikke noget gennembrud - endnu

Efter flere dage i forligsinstitutionen er der endnu ikke opnået et gennembrud ved forhandlingsbordet. Hør forbundsformand Benny Andersen give en status på de aktuelle overenskomstforhandlinger og forklare, hvorfor vi stadig skal være klar til konflikt

4. april 2018

Artikel
Benny-video.jpg

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

– Der er endnu ikke sket et gennembrud, så vi skal fortsat være parate til, at konflikten kan træde i kraft.

Sådan lyder budskabet fra Socialpædagogernes formand, Benny Andersen, efter tirsdagens forhandlinger i forligsinstitutionen, hvor det handlede om lønnen på det kommunale område. Her blev parterne sendt hjem af forligskvinden uden at få et nyt mødetidspunkt.

Næste skridt bliver ifølge Benny Andersen formentlig, at statens forhandlere bliver indkaldt til møder.

– Afhængigt af udfaldet af de statslige forhandlinger kan der ske to ting: Enten tror forligskvinden på, at hun kan få enderne til at mødes, og så indkaldes vi til nye forhandlinger. Eller også konstaterer hun, at vi er for langt fra hinanden, og i så fald er der et reelt sammenbrud, siger han.

Se hele videoen, hvor Benny Andersen giver en status på situationen her og nu:

For at se denne video skal du give tilladelse til de nødvendige cookies.
Giv tilladelse her

Bliv medlem