Gå til indhold

OK 2018

Brug din badge – og skriv under

Tag badgen på og vis din støtte til de strejkende og lockoutede kolleger. Og skriv under på ‘En løsning for alle’ – der er en fælles OK-kampagne for alle offentligt ansatte. Sådan lyder opfordringen fra Socialpædagogernes formand, Benny Andersen

10. april 2018

Artikel
sl_bagde1_v2_ol.jpg

Forfatter: Kit Lindhardt

Med dette fagblad følger en OK-badge med det enkle budskab: En løsning for alle. Og den er der kun én ting at gøre med: Tag den på, lyder der fra Socialpædagogernes formand.

– I en konflikt, som den, der er lagt op til, gælder det virkelig om at flage med sine holdninger og bruge alle muligheder for at påvirke sin omverden. Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at vise de offentlige arbejdsgivere, at befolkningen står bag os, siger Benny Andersen.

Og badge-ordene om ‘En løsning for alle’ går i disse uger igen i en række sammenhænge landet over. Det er nemlig det overordnede slogan for fagforbundenes fælles kampagne.

Skriv selv under, hvis du ikke allerede har gjort det – og få naboen, fodboldkammeraterne, kunderne nede hos købmanden, ja, alle omkring dig til at skrive under. Det handler om at vise, at det her – det er der bred, bred opbakning til i den danske befolkning

Benny Andersen, formand, Socialpædagogerne

Den omfatter en stort anlagt underskriftsindsamling, hvor over 100 fagforeninger for alle de offentligt ansatte lige fra sygeplejersker og socialpædagoger til soldater og togførere er gået sammen i en fælles kampagne, som støtter op om en overenskomst, der gavner hele Danmark.

Måske har du allerede set det ved busstoppestedet, i avisen og på Facebook?

– ‘En løsning for alle’ indebærer, at vi skal have et samfund, hvor lønningerne for offentligt ansatte følges med lønningerne i det private, og hvor arbejdsvilkårene ikke står i vejen for kvaliteten. Igen kan jeg kun opfordre alle medlemmer til at støtte op: Skriv selv under, hvis du ikke allerede har gjort det – og få naboen, fodboldkammeraterne, kunderne nede hos købmanden, ja, alle omkring dig til at skrive under. Det handler om at vise, at det her – det er der bred, bred opbakning til i den danske befolkning, siger Benny Andersen.

Du kan støtte op om de offentligt ansattes fælles kamp for højere løn og bedre vilkår ved at deltage i underskriftsindsamlingen.

Bliv medlem