Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Lønberegner

Tjek om du får den rigtige løn.

Obs!

Lønberegneren er opdateret

Lønberegneren er opdateret med de satser, der er gældende frem til 1. april 2021.

Med lønberegneren kan du tjekke om din løn er korrekt - og hvordan den har udviklet sig fra 1. januar 2009, samt hvorledes den vil udvikle sig i den nærmeste fremtid.

Du kan se, hvor meget du skal have i løn i en bestemt måned, eller se hvad du skal have i årsløn eller over en anden periode, som du selv vælger.

Du skal foretage nogle valg, samt indtaste oplysninger om dit ugentlige timetal samt lokale lønaftaler, som du er omfattet af. Resten klarer lønberegneren af sig selv.

Lønberegneren viser din samlede løn, hvor meget der indbetales til pension, samt hvor stor en del af din løn og pension, der udløses i kraft af lokale lønaftaler.

Gå til Socialpædagogernes lønberegner 

Sådan bruger du lønberegneren

Lønnen består af elementer, der er aftalt centralt i overenskomsterne og elementer, der er aftalt lokalt. For at få det rigtige resultat i den detaljerede lønberegner skal du indtaste en lang række oplysninger. Oplysningerne finder du i dit ansættelsesbrev og i de lokale aftaler om ny løn, som du er omfattet af. Hvis du er i tvivl, kan du spørge din tillidsrepræsentant.

Vejledning til beregneren

Der er en vejledning til hvert enkelt indtastnings- eller valgfelt i lønberegneren. Vejledningen kan ses i højre side, når du klikker på et af felterne. Det er vigtigt, at du følger vejledningen nøje.

I nogle versioner af InternetExplorer er der problemer med at få lønberegneren til at foretage de ønskede beregninger. Problemet kan løses ved at vælge ”Funktioner” ”Indstillinger for kompabilitetsvisning” og tilføje ”sllon.sl.dk” som en side, der skal vises i kompabilitetsvisning.

Beregningsperiode

Med lønberegneren kan du foretage beregninger frem til den 1. april 2021.