Gå til indhold

Gratis ansvarsforsikring til unge mellem 18 og 25 år

Er du mellem 18 og 25 år og medlem af Socialpædagogerne, er du helt automatisk dækket af den gratis ansvarsforsikring for unge.

OM FORSIKRINGEN:

  • En helt særlig medlemsfordel, der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller deres ejendele
  • Gælder alle medlemmer fra 18 til og med 25 år, uanset kontingenttype
  • Forsikringen koster ikke noget for medlemmerne, da det er Alka, der finansierer forsikringen
  • Selvrisiko på 1.000 kr.
  • Dækker, indtil du fylder 26 år – derefter har du mulighed for at tegne en Forbunds Ungdomsforsikring hos Alka, der både indeholder indbo- og ansvarsforsikring, til en meget fordelagtig pris
Læs mere her

Man ved aldrig, hvornår man er uheldig og på den ene eller anden måde kommer til at gøre skade på andre eller kommer til at ødelægge andres ting.

Ud over at det er en ubehagelig situation at stå i, kan det også få økonomiske konsekvenser for dig. Du kan risikere at skulle betale erstatning, og det kan i nogle situationer løbe op i rigtig mange penge. Med ansvarsforsikringen får du hjælp til at betale den slags erstatninger, så du ikke skal betale af egen lomme. Det maksimale beløb, du kommer til at betale ved en skade, er 1.000 kr., som er din selvrisiko.

Når du er medlem af Socialpædagogerne og er mellem 18 og 25 år, er forsikringen gratis og automatisk en del af dit medlemskab.

Ups …

Jonas og vennerne har været ude at spille fodbold. Hjemme i stuen hos en af kammeraterne er han ved at vise, hvordan han hoppede op og headede den afgørende scoring ind, da han mister balancen og vælter ind i kammeratens computer, der står på bordet. Computeren falder ned, og skærmen går i stykker. Kammeraten har ikke selv en forsikring, men heldigvis har Jonas en gratis ansvarsforsikring, fordi han er medlem af Socialpædagogerne, der hjælper med at dække udgiften til en ny computer. Jonas slipper derfor billigt og kan nøjes med at betale selvrisikoen på 1.000 kr.

Er du dækket ind, hvis uheldet er ude?

Bliv medlem
Bliv medlem