Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

OK-forhandlinger 2021

Når Socialpædagogerne sætter sig til forhandlingsbordet til OK21 er det med udgangspunkt i en række krav, som medlemmerne har valgt. Den 8. oktober vedtager Hovedbestyrelsen Socialpædagogernes krav.

Klar til forhandling

Trods en uvis økonomisk ramme forud for de kommende overenskomstforhandlinger er Socialpædagogernes formand klar til at gøre alt for at sikre medlemmernes realløn.
Læs interviewet med formanden

Udspil til OK-temaer

Løn, pension og attraktive arbejdspladser. Det er centrale temaer, når Socialpædagogerne skal udtage krav.
Se forbundets udspil

Live på Facebook

Benny svarede på spørgsmål om OK21
Mandag den 7. september gik Benny live på Facebook for at svare på medlemmernes spørgsmål om OK21. Han kom omkring mulighederne for bedre løn og pension i lyset af de usikkerheder coronakrisen har medført, normeringer, seniordage og udfordringerne med at få en OK på plads for familieplejerne. Der blev også stillet spørgsmål direkte i chatten, som blev besvaret til sidst i sessionen. I alt deltog et par hundrede mennesker – ca. 60 så med hele vejen.
Se videoen her

Hvad er vigtigst?

Næsten 2000 medlemmer har givet deres bud på, hvordan kravene til forhandlingerne skal prioriteres. Tak for deltagelsen. Den 8. oktober vedtog Hovedbestyrelsen, hvilke krav Socialpædagogerne tager med i forhandlingerne.
Læs mere: Krav til OK21: Løn er vigtigst