Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Faglighed forandrer liv

Socialpædagogernes Faglighed forandrer liv. Socialpædagogisk arbejde kræver socialpædagogisk faglighed. Mange socialpædagogiske arbejdspladser har stærke faglige miljøer. Men der er fortsat alt for mange eksempler på, at mennesker i udsathed, med en psykisk lidelse eller et handicap ikke møder den tilstrækkelige faglighed.

Se kortet: Er fagligheden også presset i din kommune?

Kun hver anden ansatte på sociale tilbud er socialpædagog og op mod hver 4. er ufaglært. Men det svinger fra kommune til kommune – fra 26% i en til 68% i en anden. Se andelen af socialpædagoger rundt om i landets kommuner og læs deres fortællinger fra hverdagen.
Se mere på sl.dk/danmarkskort

Mor: Socialpædagogerne har bragt Katrine tilbage

Birgitte Haslund var slidt op. Hun stod forrest, når datteren Katrine var voldsomt udadreagerende. Der skulle professionel støtte til. Og som mor til et barn med epilepsi og autisme ved hun om nogen, hvad det betyder, at hendes datter i dag er omgivet af socialpædagoger.

Læs Birgittes oplevelse med fagligt stærke socialpædagoger

Socialpædagog: Mit arbejde kræver noget helt særligt

Når Marit Drewsen tænker tilbage på de godt tyve år, hun har arbejdet som socialpædagog, er hun slet ikke i tvivl om, at hun med sin socialpædagogiske faglighed har været med til at forandre liv. Vejen til målet er især teoretisk viden, fornemmelsen for stemninger og et kritisk, fagligt blik, fortæller hun.

Læs hvordan Marit bruger sin socialpædagogiske faglighed

Sådan bruger socialpædagoger deres faglighed

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.