Gå til indhold

Dit pensionsselskab er årets bedste

Socialpædagogernes pensionsselskab PKA er netop er kåret som Årets Pensionsselskab 2024 i kategorien ’Arbejdsmarkedspensionsselskab’ – med den højeste rente i 17 år

18. juni 2024

Artikel
Dine pensionskroner er i rigtig gode hænder. Socialpædagogernes pensionsselskab PKA er kåret som årets bedste.

Forfatter: Malene Dreyer

Foto: Colourbox

Mens du passer dit arbejde, passer PKA din pension, så du kan trække dig trygt tilbage, når den tid kommer. Og i år er Socialpædagogernes – og dermed dit – pensionsselskab PKA kåret som årets pensionsselskab i kategorien ’Årets arbejdsmarkedspensionsselskab’.

- I PKA går vores medlemmer hver dag på arbejde for at hjælpe andre mennesker, og de fortjener en rigtig god pension. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi i dag er kåret som Årets Pensionsselskab, lyder det fra Jon Johnsen, administrerende direktør i PKA.

Din pensionsopsparing vokser – og i år er renten særligt høj

Prisen bliver tildelt på baggrund af pensionsselskabernes nøgletal, som fx afkast og omkostninger, og her har PKA leveret stærke resultater sidste år.

Du er en del af PKA

Hvis du er ansat på Socialpædagogernes overenskomst, er du automatisk medlem af PKA. Din pension i PKA er en arbejdsmarkedspension. Det vil sige, at du får indbetalt til pension som en del af din ansættelse. Med i din pensionsordning har du forsikringer. De dækker dig og din familie, hvis du bliver syg og ikke kan arbejde eller dør før din folkepensionsalder. 
Læs mere PKA

Kåringen skyldes det gode afkast, de lave omkostninger og den høje kontorente.

En kontorente er en gennemsnitsrente, der er baseret på investeringsafkast opnået gennem flere år. Det er altså en forudsigelig rente, som sikrer, at medlemmernes pensionsopsparing vokser støt og er godt rustet til eventuelle udsving i markedet. Kontorenten bliver fastsat for et år ad gangen. I 2024 er den 8 pct. og dermed den højeste i 17 år.

Få et årligt servicetjek af din pension
Vidste, du at du kan få et servicetjek af din pension hos PKA? På pka.dk kan du opdatere information om din aktuelle livssituation og på den baggrund får du besked, når du skal tage stilling til noget vigtigt om din pensionsordning.

Få et servicetjek Årligt servicetjek (pka.dk)

 

Webinar til ledere: Sådan motiverer du medarbejdere til at blive længere i jobbet

PÅ PKA’s inspirationswebinar målrettet ledere kan du få inspiration til, hvordan man motivere seniormedarbejdere til at udskyde pensionstilværelsen. Du hører bl.a. om i resultaterne fra PKA’s undersøgelse om fleksibilitet i arbejdslivet. Det foregår d. 20. juni kl. 15 og er gratis.

Inspirationswebinar til ledere
Bliv medlem