Gå til indhold

OK24

Fra torsdag kan du stemme om OK24 – sådan gør du

Overenskomstaftalerne om socialpædagogers løn- og ansættelsesvilkår de kommende to år er i hus. Nu skal du stemme om resultatet. Din stemme er vigtig, understreger formand for Socialpædagogerne Benny Andersen

20. marts 2024

Artikel
2.png
Din stemme er vigtig. Først og fremmest fordi resultaterne har direkte betydning for dit arbejdsliv, og afstemningen er din mulighed for at blive hørt. Og så har din stemme betydning for Socialpædagogernes gennemslagskraft. Læs, hvordan du gør.

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Rikke Rhein-Knudsen

OK24 er nået til finalen: Overenskomstforhandlingerne om offentligt ansatte socialpædagogers løn og arbejdsvilkår de kommende to år er nu afsluttet. Resultatet giver op til 15 % lønstigninger fordelt på højere løn, forbedrede tillæg for arbejde på skæve tidspunkter og bedre pension. Og nu kommer du ind i billedet.

For fra torsdag den 21. marts kl. 12 kan du stemme om resultatet. Socialpædagogernes hovedbestyrelse anbefaler, at du stemmer JA.

Se, hvad resultaterne betyder for dig.

Din stemme er vigtig

Når afstemningen begynder, modtager alle stemmeberettigede en mail og en besked i Mit SL, hvor afstemningen foregår.

Din stemme er vigtig, understreger formand for Socialpædagogerne Benny Andersen. Først og fremmest fordi resultaterne har direkte betydning for dit arbejdsliv, og afstemningen er din mulighed for at blive hørt. Og så har din stemme betydning for Socialpædagogernes gennemslagskraft.

– En høj stemmeprocent viser arbejdsgiverne, at vi står sammen om at sikre bedre vilkår og gode aftaler for socialpædagoger. Derfor vil jeg gerne opfordre alle stemmeberettigede medlemmer til at gøre brug af retten til at stemme om de nye overenskomstaftaler. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg meget klart anbefaler et ja. Resultaterne bidrager til et kæmpestort og meget, meget velfortjent løft af hele vores område, siger han.

Sådan gør du

Afstemningen åbner den 21. marts kl. 12. Afstemningen foregår på sl.dk/mitsl. Du skal logge ind med MitID.

Du stemmer om det samlede resultat, og der er  kun to muligheder: JA eller NEJ

Hvis du har problemer med at få adgang til afstemningen, så kontakt din kreds

Du kan stemme frem til d. 11. april kl. 12.

Find svar på flere spørgsmål til afstemningen på sl.dk/ok24

OK24 resultater: Det skal du vide, før du stemmer

Overenskomstforhandlingerne om socialpædagogers løn- og ansættelsesvilkår de kommende to år er afsluttet. 

Her finder du alt, du skal vide om resultaterne, før du stemmer.

Bliv medlem