Gå til indhold

#socialpædagog

Jeg sammenligner mit job med en ambulanceredders eller politiets

Trine Salge er nyuddannet socialpædagog og arbejder i socialpsykiatrien i Egedal kommune. Her har hun en hverdag, hun aldrig ved, hvad byder på, hvor hun udvikler sig og lærer noget nyt

21. januar 2024

Artikel
Design uden navn - 2024-01-19T110352.880.png

Forfatter: Rikke Rhein-Knudsen

Foto: Rikke Rhein-Knudsen

Jeg hedder Trine Salge, er 24 år og arbejder i socialpsykiatrien i Egedal Kommune. Her startede jeg, efter jeg blev uddannet i juni 2023 som socialpædagog. Målgruppen er meget bred. Det er alt fra unge, der mangler en bolig, til borgere, der har brug for støtte på den ene eller anden måde.

En gang om ugen sidder jeg i socialsupporten og tager imod borgere, der kommer ind fra gaden og har brug for støtte eller hjælp til noget i hverdagen. Jeg synes, det er virkelig spændende, for man ved aldrig, hvilke borgere der kommer ind. 

Jeg sammenligner nogle gange mit job med en ambulanceredders eller politiets, hvor man ikke ved, hvad man kommer ud til. At man ikke altid møder ind fra 8 til 16, og det er det samme, der foregår hver dag – men at det er forskelligt, og man hele tiden udvikler sig og lærer noget nyt.

Bliv medlem