Gå til indhold

Socialpolitisk Topmøde

Sådan kom socialpolitik på dagsordenen

Socialpædagogerne inviterede til Socialpolitisk Topmøde for femte år i træk – og engagerede to ministre, handicapordfører fra flere partier og en hel masse andre politiske aktører i debat og inspiration. Se videoer fra dagen her

5. september 2023

Artikel
P1001745_1128x600.jpg
Forbundsformand Benny Andersen byder velkommen til Socialpolitisk Topmøde i festsalen på Arbejdermuseet.

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Socialpædagog Kristine Lindberg Hansen arbejder sammen med psykolog Mai Juul Andersen sammen i Team U-start i Hvidovre Kommune. U-start er et tilbud til børn og unge i kommunen med langvarigt, ufrivilligt skolefravær – det nogle kalder skolevægring.

De fortalte på topmødet om deres tilgang og tværfaglige metode. Se videoen her.

Også børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) lagde sammen med sin ministerkollega Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vejen forbi topmødet, der blev holdt i Arbejdermuseets festsal. Han talte bl.a. om, hvad der skal til for at få flere af de 43.000 unge, der hverken har uddannelse elle er på arbejdsmarkedet.

Se, hvad han mener, at socialpædagoger kan i den sammenhæng.

 

Bliv medlem