Gå til indhold

Inspiration

Podcast der gør dig klogere

Har du en lille halv time og et par høretelefoner, så er der masser af gode faglige vitaminer at hente i Socialpædagogernes podcast. Her bliver du både klædt på til at kende en teori, en metode eller en tilgang – og du får inspiration fra andre socialpædagoger til at omsætte viden til praksis

21. juni 2023

Artikel
SL Podcast.png

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Der findes lige nu omkring 50 faglige podcast på sl.dk/podcast. Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan du som socialpædagog arbejder med stemmer, hvordan du kan forebygge omsorgstræthed – eller hvad der sker, når man går fra at være socialpædagog på gulvet til at være leder.

Socialpædagogernes faglige podcast klæder dig også på inden for faglige metoder og tilgange som fx neuropædagogik, low arousal, autismeforståelse og udviklingspsykologi.

Og når du så har lyttet til en podcast, kan du kaste dig over det refleksionsværktøj, der hører til podcasten, og som giver mulighed for at bruge podcasten til sparring og videreudvikling af fagligheden på din arbejdsplads.

Bliv medlem