Gå til indhold

Podcast

Kort fortalt: Nærmeste følelsesmæssige udviklingszone

Du kender formentlig en del til det at arbejde med et menneskes nærmeste udviklingszone - men er du også bevidst om, hvad det vil sige at arbejde med den nærmeste følelsesmæssige udviklingszone? Hør psykolog Susan Hart forklare begrebet i denne episode

18. maj 2023

Podcast
Susan_Hart_1_HIGH_1128x600.png

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Foto: Ricky John Molloy

Du kender formentlig en del til det at arbejde med et menneskes nærmeste udviklingszone - men er du også bevidst om, hvad det vil sige at arbejde med den nærmeste følelsesmæssige udviklingszone? Det bliver du i denne podcast.

Psykolog Susan Hart forklarer begrebet, som stammer fra neuroaffektiv udviklingspsykologi, og fortæller, hvorfor det er vigtigt for socialpædagoger at have blik for, hvor i den følelsesmæssige udvikling man befinder sig.

REFLEKTÉR OVER PODCASTEN med dette refleksionsværktøj. Du finder en opsummering af vigtige pointer og får spørgsmål til at kickstarte den faglige refleksion. Brug det alene eller sammen med andre.

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende: Susan Hart, psykolog
Tilrettelæggelse og produktion: Mads Christian Heede, Kontekst&Lyd

Bliv medlem