Gå til indhold

Podcast

Kort fortalt: Historisk trepartsaftale

Med trepartsaftalen har Socialpædagogerne sikret 690 millioner kroner til offentligt ansatte socialpædagoger. Trepartsaftalen skal nu aftales endeligt færdig med arbejdsgiverne i OK24. Hør med, når formand for Socialpædagogerne Benny Andersen udlægger aftalens betydning for socialpædagoger

7. december 2023

Podcast
Podcast Benny billede.png
Formand for Socialpædagogerne, Benny Andersen taler med podcastjournalist Mads Christian Heede om trepartsaftalen og det historiske lønløft til socialpædagoger. I podcasten kan du høre, hvad det betyder for dig - og de kommende OK24-forhandlinger

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Foto: Rikke Rhein-Knudsen

Lønforhøjelse venter langt størstedelen af landets socialpædagoger. Det står fast efter, at trepartsforhandlingerne nåede sin afslutning i denne uge, og vi sikrede en historisk aftale som sikrer det socialpædagogiske område 690 millioner kroner henover de næste to år.

I denne episode dykker vi ned i, hvad trepartsaftalen reelt betyder for dig som socialpædagog – og samtidig varmer vi så småt op til overenskomstforhandlingerne i 2024.

Få svar på alle dine spørgsmål om trepartsaftalen i Socialpædagogernes Q&A på vores hjemmeside www.sl.dk/trepart

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende: Benny Andersen, formand for Socialpædagogerne
Tilrettelæggelse og produktion: Mads Christian Heede / Kontekst&Lyd

Bliv medlem