Gå til indhold

#socialpædagog

Lene tog initiativ til en festival

Ingen skal snydes for en festival. Heller ikke de borgere, som har svært ved at være sammen med mange mennesker. Derfor arrangerede Lene Kronborg en festival for beboerne på hendes arbejdsplads - det socialpsykiatriske døgntilbud Mariested i Frederikshavn Kommune

30. oktober 2023

Artikel
Lene Kronborg.png

Jeg hedder Lene Kronborg, er 56 år og arbejder på det socialpsykiatriske døgntilbud Mariested i Frederikshavns Kommune. Vi har fået flere yngre beboere, som ikke helt lytter til den samme musik som vores ældre beboere, så de deltager ikke i den ugentlige fællessang. Samtidig har de det for dårligt til at tage på en festival. Derfor fik jeg den idé at etablere vores egen festival.

Ledelsen og mine kolleger bakkede op om idéen, og Det Obelske Familiefond støttede med over 20.000 kr. til en scene og honorar til et band og to solister. De spillede nutidens pop- og rockmusik, og beboerne elskede det. Nogle kommer stort set aldrig ud af deres lejlighed, men her var de med hele eller dele af dagen.

Forinden havde vi brugt meget tid på at fortælle konkret, hvad der kom til at foregå, og at de altid kunne trække sig tilbage til egen bolig, hvis det blev for meget. Vi håber på at få festival igen næste år!

Bliv medlem