Gå til indhold

Folkemøde

Socialpædagogerne på Folkemødet

Her kan du møde Socialpædagogerne på Folkemødet på Bornholm

8. juni 2022

Artikel
folkemoede-2018_1128x600.jpg
Efter en pause under corona-pandemien er Folkemødet på Bornholm i gang igen.

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

TORSDAG DEN 16. JUNI
• Mød din kollega
Kreds Bornholm er vært for et arrangement, hvor du kan komme og møde din kollega uanset hvor i landet, du kommer fra. Udover kolleger kan møde Bornholms kredsformand Tina Holmgaard og forbundsformand Benny Andersen
Birkeløkken 2, Allinge
Kl. 15-17

• Psykiatri
10-års psykiatriplan – og hvad så? Kom og hør debat med forbundsformand Benny Andersen, professor, psykiater Merete Nordentoft, Sind-formand Mia Kristina Hansen og landsformand for Bedre Psykiatri, Mads Engholm om den kommende 10-års psykiatriplan med særligt fokus på socialpsykiatrien og mennesker med svære psykiske lidelser.
K20 - King Street PR
Pilen
Kl. 17-18

FREDAG DEN 17. JUNI

• Fredagssalon om fremtidens socialpolitik
Social- og ældreminister Astrid Krag og forbundsformand Benny Andersen i samtale om, hvordan fremtidens socialpolitik kan bidrage til at give Danmarks udsatte og sårbare borgere et liv med flere muligheder.
F37 – Operate
Havnegade 43
Kl. 11.00-11.45

• Lykkeliga
Mød op og hep, når Bornholms eget LykkeLigahold Granit Kidz’ håndboldstjerner og Rikke Nielsen stiller op til kamp mod et hold bestående af en række andre kendte.
J41 – Kæmpestranden
Kl. 15.30-16.30

Bliv medlem