Gå til indhold

#Socialpædagog

#Socialpædagog

Flere skal vide, hvad socialpædagoger kan. Det mener Hiba Faisal, som netop er blevet faglig frontløber for Socialpædagogerne

7. marts 2022

Artikel
Hiba_1128x600.png

Foto: Amanda Thomsen

Jeg hedder Hiba Faisal, jeg er 47 år og socialpædagogisk konsulent i Gladsaxe kommune. Jeg er stolt af at være socialpædagog! Faktisk så meget at jeg for nyligt sagde ja til at være særligt fagligt engageret som faglig frontløber for Socialpædagogerne. Det gjorde jeg, fordi jeg tror på, at vi socialpædagoger gør en kæmpe forskel for de mennesker, vi møder. Men der er behov for, at flere ved det. Det er lidt diffust for andre at få øje på, hvad vi socialpædagoger kan og gør. Derfor vil jeg starte nogle drøftelser i personalegruppen omkring, hvordan vi kan højne vores faglighed, og hvordan vi kan gøre vores kerneopgave tydeligere for os selv og for andre. En af de udfordringer, jeg ser, er samarbejdet med andre. Vi har brug for at arbejde tværprofessionelt, hvis vi skal lykkes. Så vi skal blive mere bevidste om vores monofaglighed uden at være firkantede omkring det. For vi skal også tænke ud af boksen og arbejde bedre tværfagligt for at løfte opgaven.

Bliv medlem