Gå til indhold

Podcast

Lederes håndtering af egen stress

Hvad er årsagerne til stress hos socialpædagogiske ledere - og hvordan kan ledere håndtere og forebygge egen stress? Det kan du høre i denne episode af Socialpædagogernes podcast målrettet ledere

14. marts 2022

Podcast
Lederes håndtering af egen stress.png
Stressforsker Pernille Steen Pedersen og afdelingsleder Jane Tholle taler om lederes håndtering af egen stress i Socialpædagogernes podcast

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Foto: Lisbeth Holten, Søren Kjeldgaard

Stress rammer en del ledere indenfor det socialpædagogiske område. Ambitioner, travlhed, stramme budgetter og rammer spiller ind i en stresssygemelding, men hvordan og hvorfor? Det kan du høre om i denne episode af Socialpædagogernes podcast målrettet ledere.

I podcasten fortæller afdelingsleder Jane Tholle om sit forløb med stress, og du får hendes gode råd til at holde stress for døren i hverdagen. Stressforsker Pernille Steen Pedersens kommer bl.a. med sit bud på kendetegn, som kan gøre socialpædagogiske ledere særligt udsat for stress – og giver dig inspiration til udviklingen af et arbejdsfællesskab, hvor I sammen kan forebygge stress.

MERE LEDELSE PÅ LYD: Lyt til flere podcasts om ledelse på det socialpædagogiske område her

Sådan lytter du til podcasten:

Pernille Steen Pedersens værktøjer til at forebygge stress og styrke arbejdsfællesskabet kan du se og downloade her hos Viden på Tværs.

Medvirkende:

Jane Tholle, afdelingsleder på Bo- og Støttetilbud Handicap i Kolding Kommune og Pernille Steen Pedersen, adjunkt på CBS og stressforsker med særlig fokus på ledelse.
Produktion og tilrettelæggelse: Tue Sørensen, Aloud Media.

Bliv medlem