Gå til indhold

Webinar

Familieplejer: Samarbejdet med den biologiske familie

3. februar 2022

Artikel
800px_COLOURBOX6882712.jpg

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Socialpædagogerne afholder online webinar for dig som er familieplejer og er nysgerrig på at høre og forstå mere om ’samarbejdet med den biologiske familie’. Rikke Lyngdam fra FOLIKO kommer og taler om emnet. Vi kommer blandt andet ind på

  • Hvordan tager man hånd om sine egne reaktioner i samarbejdet.
  • Hvordan man tager hånd om barnets reaktioner.
  • Hvordan man tager hånd om den biologiske familie og deres behov i samarbejdet.

I vil minimum få 5 tips til et bedre samarbejde. Til sidst i webinaret åbnes der op for spørgsmål så I vidt og bredt kan spørge ind til det der fylder. Spørgsmål skal gerne ende op med ideer og inspiration til, hvad I kan gøre for at forbedre samarbejdet med den biologiske familie.

Bliv medlem