Gå til indhold

Faglige videoer

Ghita taler gennem billeder

Ghita Weesgaard er døv og har ikke noget verbalt talesprog. I stedet for bruger bruger hun og personalet på hendes bosted to tavler til at tale sammen om dagens gøremål og Ghitas ønsker. I videoen møder du Ghita og får hendes udviklingshistorie fortalt af socialpædagog Martin Leander Ipsen

20. januar 2022

Video
Ghita.png
Ghita Weesgaard

Ghita er 56 år, og bor i en døgnbolig i Vordingborg. I den første tid i døgnboligen var Ghita frustreret og sur, hvilket førte til at hun kradsede så voldsomt i sig selv, at hun blødte. Men ved hjælp af blandt andet piktogrammer, tavler og ugeblade har Ghita fået flere og nye muligheder for at udtrykke sig. Dette skinner tydeligt igennem, da personalet i dag møder en Ghita der er glad, smilende og opsøgende. 

Se videoen om Ghita her:

Videoen er produceret til Socialpædagogernes faglige selskab om mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser.

Bliv medlem