Gå til indhold

#Socialpædagog

Praktik får mig tæt på praksis

Alle afdelinger på botilbuddet Søbæk Have har i de seneste uger haft en ny praktikant. For som nytiltrådt centerleder har socialpædagog Peter Rummelhoff taget hul på sit nye job med at være i praktik for at hilse på alle beboere og medarbejdere

30. marts 2021

Artikel
Peter_Rommelhoff_1128x600.png

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Foto: Privat

Jeg hedder Peter Rummelhoff, er 51 år gammel – og har 1. februar taget hul på et nyt job som centerleder på botilbuddet Søbæk Have. Jeg har tidligere været leder i socialpsykiatrien, så det er en del år siden, jeg har beskæftiget mig med handicapområdet. Så for at komme helt tæt på praksis fra start planlagde jeg en kort praktiktid i botilbuddets syv huse og to aktivitetscenterafdelinger. På den måde har jeg relativt hurtigt fået viden om de beboere, vi arbejder med, ligesom jeg har oplevet medarbejdernes faglighed på tæt hold – og det er en klar fordel at observere tingene ved selvsyn frem for at få det overleveret fra tredje hånd. Jeg har virkelig været positivt overrasket over at mærke den empati og den faglighed, der kendetegner min nye arbejdsplads, ligesom det har været interessant at opleve, hvordan mine nye kolleger i deres arbejde har fokus på, at der hele tiden er et eller andet, man kan udvikle. Det arbejde glæder jeg mig til at være en del af og håber, at jeg kan være en god faglig sparringspartner.

Bliv medlem